Christian Sabbagh vorbește despre averea lui. ”N-am luat milioane, miliarde”

18.02.2021, 14:01
Christian Sabbagh vorbește despre averea lui. ”N-am luat milioane, miliarde”
Christian Sabbagh vorbește despre averea lui. ”N-am luat milioane”

Jurnalistul Christian Sabbagh a făcut declarații legate de situația sa financiară.

Christian Sabbagh a ținut să facă lumină în ceea ce privește averea sa. Acesta a explicat că părinții săi au avut un hotel, pe care l-a vândut, însă pe care nu a luat o sumă fabuloasă.

„S-a speculat mult, dar adevărul este că părinții mei au avut un hotel care, din păcate, începând cu anii ‘75, a fost ”ocupat”, astfel încât, atunci când l-am vândut era o ”ruină”. Fiind poziționat într-o zona bună, când am vândut hotelul, n-am luat milioane, miliarde…, ci fix echivalentul unui apartament penthouse în zona Decebal, pe care i l-am lăsat fostei soții, și eu am mai rămas cu ”bani de buzunar”. Restul a fost o exagerare, s-a făcut din țânțar armăsar”, a detaliat binecunoscutul jurnalist de investigații pentru click.ro.

Cel mai stânjenitor moment din cariera lui Christian Sabbagh

Jurnalistul Christian Sabbagh, prezentatorul știrilor de la Kanal D, a dezvăluit ce greșeală de proporții a făcut în timp ce se afla pe post.

În cadul unui interviu pe care l-a acordat, în urmă cu ceva timp, pentru okmagazine.ro, Christian Sabbagh a dezvăluit car a fost cel mai stânjenitor moment din cariera sa la TV. Acesta prezenta o știre în care a încurcat cuvântul organism cu orgasm.

”Sunt un jurnalist care a devenit prezentator. Pentru mine a fost greu să citesc de pe un prompter, rândurile plecau repede. Reţin fraze, cuvinte si improvizez dacă e vreo problemă. Îmi amintesc că am avut o ştire care suna aşa “vreţi să aveti un organism sănătos?” şi mi-a ieşit “vreţi să aveţi un orgasm sănătos?”. ? Oamenii au înţeles că nu sunt un prezentator clasic, sunt jurnalist şi nu sunt perfect, mai fac şi greseli”, a povestit el pentru sursa citată.

citește și...