FOTO/ Cum arată Ellie White în costum de baie. Are o siluetă de invidiat!

16.02.2021, 16:03
FOTO/ Cum arată Ellie White în costum de baie. Are o siluetă de invidiat!
FOTO/ Cum arată Ellie White în costum de baie. Cele mai frumoase imagini cu vedeta la plajă

Cântăreața Ellie White  are o siluetă de vis, pe care știe foarte bine cum să și-o pună în valoare.

La 36 de ani, Ellie White este o apariție care atrage imediat atenția. Artista este posesoarea unui trup cu forme frumoase pe care știe foarte bine cum să și-l pună în valoare.

În ținute elegante, provocatoare sau în costum de baie, Ellie White etalează o siluetă fără reproș. Imaginile postate de cântăreață pe rețelele de socializare stau dovadă în acest sens.

 

 

Cine este Ellie White

Elena Baltagan, cunoscută publicului după numele de scenă Ellie White, este o cântăreață de muzică dance și house. Cariera ei muzicală a început în 2003, moment în care a fost solicitată să colaboreze cu trupa DJ Project, devenind solista formației.

La finalul anului 2009, Ellie White întrerupe colaborarea cu DJ Project ca urmare a dorinței acesteia de a urma o cariera solo.

În plan personal, Ellie White formează un cuplu cu Doru Tinca și are doi copii – Mihai Andrei și Alexis Maria.

Ellie White a avut coronavirus

În toamna anului trecut,

Ellie White a fost infectată cu coronavirus, la fel și partenerul ei de viață. Artista a fost invitată la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, unde a povestit despre experiența prin care a trecut după ce a fost depistată cu COVID-19.

”La mine simptomele au fost mai ușoare și durata întregului episod a fost cam de patru zile. S-a manifestat mai violent decât la el, adică am început direct cu febră mare, 38-39 direct. Am bolit vreo 3-4 zile cu dureri de corp, dureri de piele, frisoane”, a povestit Ellie White.

Cântăreața este de părere că imunitatea are un rol important în lupta cu noul coronavirus. ”Șocul inițial e că nu știi la ce să te aștepți. La mine s-a manifestat ca o gripă mai grea. Cred că ține de fiecare persoană în parte, de imunitatea fiecărei persoane în parte și probabil ăsta a fost avantajul meu: faptul că mănânc sănătos, fac sport și am imunitatea foarte bună. Pe lângă asta am lucrat foarte mult pe partea de imunitate de când au apărut simptomele. Cred că asta ne-a ajutat foarte mult și pe mine și pe el. Cred că imunitatea este cuvântul cheie”, a mai declarat vedeta.

citește și...