Care este starea de sănătate a lui Ellie White, confirmată pozitiv cu coronavirus: ‘M-a pus la pat pentru 3 zile, cu o stare foarte urâtă’

07.10.2020, 16:29
Care este starea de sănătate a lui Ellie White, confirmată pozitiv cu coronavirus: 'M-a pus la pat pentru 3 zile, cu o stare foarte urâtă'
Care este starea de sănătate a lui Ellie White, confirmată pozitiv cu coronavirus: 'M-a pus la pat pentru 3 zile, cu o stare foarte urâtă'

Ellie White, pe numele său real Elena Bălțagan, a anunțat, marți seară (6 octombrie), că a fost infectată cu coronavirus. La nici o zi de când a făcut acest anunț, solista a detaliat, pe blogul personal, ce simptome a avut. De asemenea, și partenerul ei, Doru Tincă, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Care este starea de sănătate a lui Ellie White

Ellie White, în vârstă de 36 de ani, a povestit pe rețelele de socializare că a ieșit pozitiv la testul COVID-19.

‘Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului Covid și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Later edit: Atașez rezultatul testului, ca și PROBĂ pentru necredincioși’, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

La scurt timp, artista a explicat cum cum e să trăiești pe propria piele această experiență nefericită. În plus, vedeta a răbufnit după ce a fost acuzată că a luat bani pentru a declara că are coronavirus.

A fost acuzată că minte

‘Am luat virusul Covid care m-a pus la pat pentru 3 zile, cu o stare foarte urâtă, deși eu chiar cred că am avut o formă ușoara – febră mare, pâna în 39 de grade, durere în piept, durere continuă de cap, durere generală de corp, senzație de durere la atingere (nu am suportat nici atingerea hainelor de pe mine câteva zile), durere de ochi, senzație de oboseală cronică și cu o formă ușoara de tuse. 

Nu mi-a dat nimeni bani să spun că am Covid! Nici măcar DSP-ul nu ne-a sunat să ne spună ce să facem în această situație! Aș putea să mă plimb liberă pe unde am chef, poate să mă întâlnesc față în față cu niste Einsteni de pe pagina mea de Facebook, să le dau și lor puțină > și nimeni nu mi-ar zice nimic. Dar bunul simț și simțul civic mă împiedică să fac asta, așa că ne-am baricadat toți patru în casă, până trece perioada de carantinare’, a spus Ellie White, pe blogul său.

citește și...