Cum și-a cunoscut Dinu Iancu Sălăjanu soția. ”Am remarcat-o, am schimbat câteva cuvinte”

20.01.2021, 12:17
Cum și-a cunoscut Dinu Iancu Sălăjanu soția. ”Am remarcat-o, am schimbat câteva cuvinte”
Cum și-a cunoscut Dinu Iancu Sălăjanu soția. ”Am remarcat-o, am schimbat câteva cuvinte”

Interpretul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu a dezvăluit cum a cunoscut-o pe partenera se de viață.

Dinu Iancu Sălăjanu are un mariaj fericit alături de soția sa, Dana. La emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, artistul a povestit cum a cunoscut-o pe acesta. S-a întâmplat la o nuntă. ”Eu am fost îndrăgostit încă din clasa întâi, aveam colege frumoase și deștepte. Pe soția mea am cunoscut-o la o nuntă, am remarcat-o, am schimbat câteva cuvinte, apoi am întâlnit-o pe o stradă în Zalău. Sentimentele au venit natural, mi-a plăcut de ea, pur și simplu m-am îndrăgostit, nu știu să explic. Aveam 22 de ani. Ne-am căsătorit destul de târziu, cu 250 de persoane. Credința, dragostea și bucuria de a fi împreună ne-au ținut împreună. Are foarte multe calități, și-a dorit o familia, mă iubește, este responsabilă, dornică să evolueze”, a detaliat artistul, conform spynews.ro.

Cântărețul de muzică populară a vorbit și despre copiii săi. ”Primul copil l-am avut la 32 de ani, apoi în 2006 și mezinul a venit în 2010. Ana și Luca au talent muzical, iar Maria cântă prea puțin, dar niciodată nu le voi impune eu ceva, ei trebuie să își aleagă”, a spus acesta.

Dinu Iancu Sălăjanu, dezvăluiri din copilărie

Dinu Iancu Sălăjanu și-a amintit și de perioada copilăriei.

”Copilăria mea nu a fost nici urâtă, nici ușoară. Am stat într-o casă mică și mereu am știut să trebuie să muncim pentru a avea mâncare și tot ce trebuie. Tata era mai închis, mai sobru, dar mama era cea care avea grijă de noi. Îmi pare rău că s-a dus dintre noi, dar îmi pare bine că mi-a cunoscut cei trei copii. Ea trăia în armonie cu toți vecinii noștri. Mereu avea ușa deschisă pentru toată lumea”, a spus acesta.

Artistul a explicat și de unde a avut pasiunea pentru mzică. ”Am început să cânt ascultând muzică de la țară, cu tata și cu mama. La noi cânta mare radioul, pe urmă a început fratele meu, avea darul acesta, mama mai cânta pe la sărbători, dar cred că vocea e de la tata. Nu l-am auzit niciodată cântând, dar mulți oameni mi-au spus că avem aceeași voce. Am terminat armata, am început să cânt, plecam prin țară, dar îmi pare rău că nu am avut timp să cânt cu el, s-a dus prea repede”, a detaliat interpretul de muzică populară.

citește și...