Bogdan Stanoevici a fost incinerat

16.01.2021, 14:17
Bogdan Stanoevici a fost incinerat
Bogdan Stanoevici a fost incinerat

Actorul Bogdan Stanoevici a fost incinerat sâmbătă la Crematoriul Vitan-Bârzești.

Actorul Bogdan Stanoevici a fost incinerat sâmbătă, la crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală. Ceremonia a fost una restrânsă, participând doar membrii familiei lui Bogdan Stanoevici și câțiva prieteni apropiați, relatează click.ro.

Bogdan Stanoevici a încetat din viață marți, 12 ianuarie 2021, la vârsta de 62 de ani. Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală infectat cu SARS-CoV2 în data de 16 decembrie.  Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul Sf. Pantelimon”din Capitală și internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Ce mesaj a transmis Alexandra Velniciuc după moartea lui Bogdan Stanoevici

Actrița Alexandra Velniciuc a fost foarte bună prietenă cu Bogdan Stanoevici. După dispariția acestuia, vedeta a transmis un mesaj sfâșietor în mediul online.

”Drum lin, Motecutza! Am jucat cu Bogdan Stanoevici timp de 9 ani. In ultimii 5 ani ne-am petrecut si vacantele impreuna. A fost un Om Bun. Multi l-ar putea cataloga drep rebel. Era! Teribilist. Asa e! Dar pentru asta il iubeam. Pentru spiritul lui justitiar, pentru adolescentul intarziat care parea, ceea ce il facea fermecator si mereu tanar. Enervant de tanar! A fost un coleg si partener de scena generos. Inteligent, spontan, educat si mai avea o calitate greu de gasit in zilele noastre, a fost un om demn. Indiferent cat de greu i-a fost, si i-a fost, nu s-a plans!. Era optimist si increzator indiferent de situatie. Te puteai baza pe el si orice vorbeai cu el, stiai ca “vorba-i vorba!” Ii multumesc ca ne-a fost aproape.  Dumnezeu sa-l ia in paza sa!”, a scris Alexandra Velniciuc în mediul online.

Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER). Acesta fusese și ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta. Bogdan Stanoevici a fost absolvent al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera. S-a restabilit în România în anul 2011.

citește și...