Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la Puterea Dragostei”, despre viața în Turcia. ”Asta m-a întărit și m-a făcut să nu plâng pe drum”

04.09.2020, 16:58
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la Puterea Dragostei”, despre viața în Turcia. ”Asta m-a întărit și m-a făcut să nu plâng pe drum”
25. Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la Puterea Dragostei”, despre viața în Turcia. ”Asta m-a întărit și m-a făcut să nu plâng pe drum”

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, a povestit cum a fost acomodarea sa în Turcia, acolo unde se filmează show-ul.

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a acestui an. Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu se află de ceva vreme în Turcia, acolo unde se filmează ”Puterea Dragostei”. Ea a explicat, pentru libertatea.ro, cum s-a acomodat în Turcia.

”E firesc să îmi fie dor de casă în fiecare zi pentru că în România mi-e sufletul, îmi sunt prietenii, însă mă simt foarte bine și aici, pentru că profesional fac exact ceea ce îmi place. Pentru mine această emisiune este un vis împlinit”, a mărturisit moderatoarea show-ului.


Ea a mai dezvăluit că în momentul în care a ajuns în Turcia a fost năpădită de emoții și de gândul că poate nu avea să facă față.

”Am plecat din România singură și cu multe bagaje, dar însoțită de gândul că într-o zi am să fiu cea mai bună. Asta m-a întărit și m-a făcut să nu plâng pe drum, însă, când am ajuns în Turcia și m-am văzut în fața hotelului singură, m-au năpădit emoțiile la gândul că, poate, nu voi face față.

Odată ce am cunoscut echipa „Puterea dragostei”, cu oameni extraordinari de frumoși, care m-au primit cu brațele deschise, am lăsat emoțiile deoparte și m-am concentrat foarte tare pe muncă, astfel încât să iasă totul așa cum trebuie”, a mai spus vedeta.

Prin ce experiență neplăcută a trecut

Cristina Mihaela Dorobanțu a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută în Istanbul, când s-a rătăcit cu mașina în timp ce se îndrepta către studioruile unbde se filmează ”Puterea Dragostei”.

”Singura experiență neplăcută a fost atunci când m-am rătăcit cu mașina încercând să ajung la studiourile unde se filmează emisiunea. Însă m-am descurcat până la urmă, pentru că, deși oamenii nu vorbeau limba engleză, am gesticulat, am folosit expresia feței și, până la urmă, am ajuns unde trebuia. De fapt, am ajuns după o oră și jumătate de rătăcit prin Istanbul”, a declarat prezentatoarea TV.

 

citește și...