Zodiile care nu au noroc în dragoste în 2022. Nu-și găsesc încă perechea potrivită

20.01.2022, 13:26
Zodiile care nu au noroc în dragoste în 2022. Nu-și găsesc încă perechea potrivită
Zodiile care nu au noroc în dragoste în 2022. Nu-și găsesc încă perechea potrivită

Experți în previziuni astrologice susțin că anul 2022 nu va fi unul prea bun pentru unii nativi, din punct de vedere sentimental. Aceștia nu-și vor găsi încă pereche potrivită cu care să formeze un cuplu. Zodiile despre care se spune că vor avea ghinion în amor în acest an sunt: Rac, Leu, Scorpion și Taur.

Nativii din zodia Racului sunt printre cei care nu vor avea noroc în dragoste anul acesta. Despre acei nativi care sunt singuri se spune că deși își doresc foarte mult să își găsească pereche potrivită, anul acesta nu vor avea parte de iubirea mult visată. Ba dimpotrivă, vor avea parte de numeroase provocări în plan sentimental, relațiile în care se implică nefiind tocmai benefice pentru ei și nici de lungă durată.

Despre nativii din zodia Leului se spune că sunt mari cuceritori, însă anul acesta planul sentimental nu este avantajat. Cei singuri nu își vor întâlni încă partenerul ideal de cuplu. Vor continua să fie singuri și anul acesta, însă acest lucru nu este deloc pe placul lor, pentru că detestă singurătatea.

Zodiile care nu au noroc în dragoste în 2022. Scorpionii au tendința de a intra în relații toxice

Despre cei născuți sub semnul Scopionului se spune că nici ei nu își vor găsi marea iubire anul acesta. Însă, specialiștii în astrologie afirmă că acești nativi au tendința de a intra în relații toxice. Până la urmă vor realiza că cel mai bne le este să fie singuri, cel puțin pentru o perioadă.

Persoanele născute în zodia Taurului își doresc foarte mult o relație stablă și un partener alături de care să se simtă în largul său. Din păcate, acest an nu este nici pentru ei benefic din punct de vedere sentimental. Caută partenerul ideal, dar este foarte posibil să aibă parte de deziluzii.

 

citește și...