Cei mai geloși nativi din zodiac. Leii se numără printre ei

14.09.2021, 12:27
Cei mai geloși nativi din zodiac. Leii se numără printre ei
Cei mai geloși nativi din zodiac. Leii se numără printre ei

Specialiștii în astrologie susțin că nativii din câteva zodii ies în evidență prin faptul că sunt foarte geloși pe partenerul de viață. devin geloși chiar și la cele mai nevinovate gesturi și nu eiztă să își manifeste gelozia. Printre cei mai geloși nativi din întreg zodiacul se regăsesc cei născuți în zodiile: Rac, Leu, Fecioară, Scorpion și Pești.

Nativii din zodia Rac devin geloși cu foarte mare ușurință. Este suficient să se simtă nesiguri într-o relație pentru a-și arăta gelozia. Chiar și cele mai neînsemnate gesturi ale partenerului de viață îi vor face să fie suspicioși.

 

Nativii din zodia Leului pun mare preț pe loialitatea într-o relație. Sunt foarte pasionaliu și extrem de geloși. Nu suuportă să-și vadă partenerul de cuplu nici măcar stând de vorbă cu alte persoane. Suferă enorm dacă atenția partenerului de viață este îndreptată către o altă persoană, chiar dacă este vorba despre o conversație nevinovată.

Cei mai geloși nativi din zodiac. Fecioarele se manifestă vehement

Despre nativii din zodia Fecioarei se spune că sunt extrem de critici și perfecționmiști, iar aceste trăsături își pun amprenta și asupra relației lor de cuplu. Sunt foarte cvritici cu partenerul lor de viață, dar și foarte posesivi și geloși. Nu ezită să își manifeste în mod vehement gelozia, adeseori rănindu-și partenerul prin comportamentul lor.

Cei născuți în zodia Scorpionului sunt extrem de posesivi și de geloși și au mari probleme când vine vorba de încrederea în partenerul de cuplu. Sunt tot timpul suspioși și trăiesc cu teama că vor fi înșelați.

Nativii din zodia Pești sunt total implicați în relațiile sentimentale pe care le au, însă sunt și foarte posesivi și geloși. Pentru ei comunicarea în cuplu este foarte importantă, iar dacă aceasta dispare intră imediat la bănuieli în ceea ce privește loialitatea partenerului.

citește și...