Zodia în care te-ai născut arată cum ești în amor

28.02.2021, 12:42
Zodia în care te-ai născut arată cum ești în amor
Zodia în care te-ai născut arată cum ești în amor

Fiecare persoană se compăortă diferit în relațiile amoroase, însă astrele pot da indicii în acest sens despre nativii din zodiac.

Astrologii susțin că zodia în care te-ai născut poate oferi detalii despre cum te comporți în viața sentimentală.

Nativii din zodia Berbec sunt foarte pasionali și se dăruiește total într-o relație de cuplu, dar așteaptă acelașți lucru și de la partener. Sunt foarte intuitivi, astfel că vor ști întotdeauna când partenerul de viață are nevoie de ceva.

Gemenii se implică emoțional foarte greu

Despre persoanele născute în zodia Taurului se spune că sunt senzuale și tandre, care știu să ofere partenerului de4 viață momente pline de pasiune.

Nativii din zodia Gemeni se implică emoțional foarte greu într-o relație amoroasă. Știu să folosească foarte bine vorbele pentru a seduce, însă ceea ce spun diferă de ceea ce simt cu adevărat.

Cei născuți sub semnul Racului au un caracter puternic și o personalitate foarte bine definită, astfel că într-o relație sentimentală vor încerca să se impună cu orice preț. Au nevoie de un partener docil, care să respecte ceea ce își doresc ei.

Leii oferă mai mult decât primesc

Nativii din zodia Leu vor dori întotdeauna să-și mulțumească partenerul, oferind mai mult decât primesc. Însă nu întotdeauna vor primi același lucru înapoi, astfel că vor avea de multe ori inima frântă.

Persoanele născute în zodia Fecioarei se implică foarte greu într–o relație sentimentală. O fac abia după ce și-au analizat în amănut potențialul partener. dacă vor constata că partenerul de viață nu mai este o provocare pentru ele, nu vor ezita să rupă orice legătură și să meargă fără regrete mai departe.

Balanțele fac primul pas într-o relație, însă se rezumă la atât, pentru că le place ca partenerul lor să preia inițiativa. Le place să fie răsfățați cu cadouri și să aibă parte de armonie perfectă în cuplu.

Scorpionii, plini de erotism

Despre nativii din zodia Scorpion astrologii susțin că sunt cei mai plini de erotiosm din întreg zodiacul. Sunt extrem de focoși și se dăruiesc total partenerului de cuplu.

Persoanele născute sub semnul Săgetătorului sunt pline de tandrețe, copleșindu-i pe partenerii lor cu astfel de gesturi. Sunt foarte dedicați relației de cuplu.

Capricornii sunt foarte suspicioși în amor. Mereu vor avea tendința de a suspecta că partenerul le ascunde ceva și că nu este sufiecient de deschis față de el, astfel că o relație amoroasă cu un nativ din această zodie este dificil de gestionat.

Vărsătorilor nu le place rutina într-o relație

Vărsătorilor nu le place rurina în viața semntimentală, astfel că vor fi foarte inventivi într-o relație. Vor căuta noi jocuri de seducție și îi vor surprinde constant pe cei cu care au o relație sentimentală.

Despre nativii din zodia Pești se spune că sunt cei mai romantici din zodiac. Le place să-și surprindă mereu partenerul cu daruri și tot felul de gesturi prin care să demonstreeze cât de îndrăgostiți sunt.

Dacă nu primesc afecțiunea pe care și-a doresc de la partener, nu vor ezita să se reorienteze foarte rapid.

citește și...