Zi tristă pentru fratele Mădălinei Manole. ”Mă ținea de mână și plângea”

04.03.2021, 15:29
Zi tristă pentru fratele Mădălinei Manole. ”Mă ținea de mână și plângea”
Zi tristă pentru fratele Mădălinei Manole. ”Mă ținea de mână și plângea”

Marian Manole, fratele regretatei artiste Mădălina Manole, a transmis un mesaj sfâșietor la patru ani de la moartea mamei sale.

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu patru ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul trecut. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

Mesajul transmis de Marian Manole la 4 ani de la moartea mamei sale

Fratele Mădălinei Manole a scris un mesaj sfâșietor la patru ani de la dispariția mamei sale.

Marian Manole și-a amintit de ultimele clipe petrecute alături de mama sa, la spital.

”4 martie,2017, seara, după ora 22, mama murea intr-un pat de spital, singură intr un salon! Eram lângă ea! Intrase in comă de pe 2 martie! Dar starea ei se agravase în ziua aceea! Mă ținea de mână și plângea! Se uita la mine, cu ochii în lacrimi! Îi umezeam tot timpul buzele cu o compresă cu apa rece! Și vorbeam cu ea, o încurajam! Norocul meu a fost că lângă mine mai era un prieten! Nelu Măriuța! Altfel cedam! Si-a dat duhul în brațele mele! 4 ani de când s a dus lângă fata ei! Așa sper! Dumnezeu să o ierte!”, este mesajul cutremurător pe care Marian Manole l-a transmis pe contul său de pe o rețea de socializare.

citește și...