Zi importantă pentru Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea. ”S-au întâmplat atât de multe într-un timp atât de scurt”

25.03.2020, 10:50
Zi importantă pentru Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea. ”S-au întâmplat atât de multe într-un timp atât de scurt”
Zi impotantă pentru Cristian Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea. ”S-au întâmplat atât de multe înt-un timp atât de scurt”

Cristi Mitrea, fostul iubit al vedetei de televiziune Andreea Mantea și tatăl băiețelului acesteia, sărbătorește un eveniment impotant din viața lui.

Cristi Mitrea sărbărește miercuri, 25 martie 2020, șapte ani de când a debutat ca luptător de MMA.

Acesta a marcat momentul printr-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

”Azi se împlinesc 7 ani de la debutul meu ca luptător pro de MMA! Debut spectaculos, câștigat în prima rundă în mai puțin de un minut, împotriva unui adversar puternic și cu puțin mai multă experiență. De aici și până la a menține un record de 6 meciuri consecutive neînvins, câștigate toate in prima repriză, inclusiv câștigarea PRIMEI centuri de Campion al României la categoria grea într-un circuit MMA pro, a mai fost doar un pas!

S-au întâmplat atât de multe, într-un timp atât de scurt. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat pe tot acest parcurs superb și sper să revin cât de curând. Important este să fim sănătoși și să trecem cu bine peste această perioadă grea. Sănătate ?♥️”, a spus Cristi Mitrea.

citește și...