Primele declarații ale Andreei Mantea după ce a petrecut Crăciunul cu Cristi Mitrea

04.01.2020, 13:16

De sărbătorile de iarnă, Andreea Mantea a stat împreună la masa de Crăciun și a despachetat cadouri alături de tatăl fiului ei, Cristi Mitrea.

Primele declarații ale Andreei Mantea după ce a petrecut Crăciunul cu Cristi Mitrea

Cei doi au îngropat securea războiului și au petrecut sărbătorile împreună, alături de micuțul David. Fanii acestora cred că Andreea Mantea și Cristi Mitrea formează din nou un cuplu.

Pe rețelele de socializare, prezentatoarea emisiunii ‘Puterea Dragostei’ a publicat mai multe fotografii în timp ce împodobea bradul cu Cristi Mitrea și fiul lor. Cei doi părinţi, foşti iubiţi acum, au lăsat la o parte orice neînţelegere de dragul copilului, iar David a fost cel mai fericit să fie alături de ei.

Recent, Andreea Mantea a făcut și primele declarații după ce a petrecut Crăciunul cu Cristi Mitrea.

‘Este a două oară când împodobim bradul în această formulă și chiar și de această dată, ne-a luat o veșnicieeeeee! Oricum, am reușit! Iar mirosul de la cozonacii Laviniei (soră mea) ne-au făcut să retrăim amintiri dragi nouă! Asta este o bucățica din «haosul» superb din viața noastră! Sper să vă placă, pentru că am vrut să vă aduc un zâmbet pe chipuri! Sărbători cu pace și liniște alături de cei dragi vouă să aveți!’, a mărturisit Andreea Mantea, scrie Cancan.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Crăciun fericit, dragilor!

O postare distribuită de Cristian Mitrea (@cristianmitrea01) pe

Cristi Mitrea și Andreea Mantea, fosta lui iubită, au decis să facă pace ca doi oameni maturi.

‘Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut o înţelegere. Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie’, spunea și Cristian Mitrea.

citește și...