Zi importantă în familia Andreei Esca. ”Am roit cu toții pe lângă ea”

07.06.2020, 14:51
Zi importantă în familia Andreei Esca. ”Am roit cu toții pe lângă ea”
Zi importantă în familia Andeei Esca. ”Am roit cu toții pe lângă ea”

Zi foarte importantă în viața vedetei de televiziune Andreea Esca. Știrista a aniversat-o pe cea care i-a dat viață.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca a aniversat-o duminică pe mama ei. Aceasta a împlinit 79 de ani. Vedeta a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare alături de cea care i-a dat viață.

Imaginea este însoțită de un mesaj emoționant.

Ce își amintește mama Andreei Esca de ziua ei de naștere

În mesajul publicat în mediul online, Andreea Esca a povestit ce anume își amintește mama sa când vine vorba de ziua ei de naștere.

”Astăzi mama face 79 de ani. Și după ce am roit cu toți pe lângă ea cu “la mulți ani” a început să ne spună de ce anume își amintește mereu de ziua ei… Cum a venit de la școală, pe 7 iunie, când împlinea 9 ani, și a găsit în casă niște bărbați străini, îmbrăcați în costume, care îl așteptau pe tatăl ei, să “meargă cu ei”….

Era o atmosferă ciudată, nu înțelegea de ce ar pleca tatăl ei , care o adora, undeva, chiar de ziua ei, Mamaie (mama ei) îi spunea: “Lucica, ia cântă-le domnilor ceva la pian”, fratele ei care avea vreo 3 ani se învârtea ca amețitul printre picioarele lor, iar răspunsul la întrebarea “unde se duce tata” a fost “merge să dea o declaratie”. S-a întors după 15 ani, în care nimeni nu a mai știut nimic despre el… ❤️?”, a povestit Andreea Esca pe pagina sa de socializare.

La Pro TV din anul 1995

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV din anul 1995. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită, de foarte mulți ani, cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

citește și...