Ce a învățat Andreea Esca să facă singură în perioada de izolare. ”În caz de urgență”

17.04.2020, 15:09
Ce a învățat Andreea Esca să facă singură în perioada de izolare. ”În caz de urgență”
Ce a învâțat Andreea Esca să facă singură în perioada de izolare. ”În caz de urgență” Ce a învâțat Andreea Esca să facă singură în perioada de izolare. ”În caz de urgență”

Andreea Esca, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV, a explicat ce anume a învățat să facă singură în această perioadă de criză creată de pandemia de coronavirus.

Andreea Esca a mărturisit că a învățat să se machieze singură pentru a apărea la pupitul știrilor de la Pro TV.

“Am jucat o mulțime de jocuri pe care le cumpărasem și nu avusesem niciodată timp de ele. Mi-am făcut ordine prin haine și nu numai, și am constatat că aveam multe de dat mai departe.

Am învățat să mă machiez pentru știri, în caz de urgență, mi-am reexersat răbdarea și îndemânarea la manichiură, am încercat toate măștile și cremele pe care le tot amânam pentru ”când voi avea timp de ele”, am învățat o mulțime de lucruri noi pe care le pot face online și am povestit mult mai mult cu ai mei.

Pe mama am învățat-o cum să se uite la filme pe Netflix și HBO, am văzut și am revăzut filme, am ascultat muzică și am dansat, am citit și desigur la ora 19.00 m-am întâlnit cu voi, telespectatorii”, a declarat Andreea Esca pentru unitedromania.org, citată de libertatea.ro.

citește și...