Cătălin Măruță, întrebat în direct la TV dacă Andra e însărcinată. Ce răspuns a dat prezentatorul

26.05.2020, 15:58
Cătălin Măruță, întrebat în direct la TV dacă Andra e însărcinată. Ce răspuns a dat prezentatorul
Cătălin Măruță, întrebat în direct la TV dacă Andra e însărcinată. Ce răspuns a dat prezentatorul

Prezentatoruul Cătălin Măruță a fost întrebat în direct la TV dacă soția sa, celebra cântăreață Andra, este din nou însărcinată.

Cătălin Măruță a fost prezent în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a fost luat la întrebări legate de viața sa personală. La un moment dat, Adela Popescu l-a întrebat pe Cătălin Măruță dacă soția sa, Andra, este însărcinată.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii superbi, David și Eva.

Nu, Andra nu e însărcinată. Dacă ne mai dorim copii? Acuma știi cum e, ce vrea Dumnezeu. Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și cu Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm…”, a venit răspunsul lui Cătălin Măruță.


De la ce a avut discuții cu soția sa

Cătălin Măruță a vorbit și despre aceste ultime luni pe care le-a petecut în izolare, alături de familia sa.

”Nu ne-am certat. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva. Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

”E bine, pentru că petrecem foarte mult timp împreună și acum mă gândesc când totul o să revină și lucrurile o să intre ușor-ușor în normal, cum va fi pentru copii. Pentru că ei sunt învățați acum să stai non-stop cu ei, să te trezești cu ei, să te culci cu ei, să faci toate activitățile de peste zi cu ei, și la un moment dat o să vadă că mami și tati pleacă iarăși la serviciu și nu mai stăm împreună. Cred că asta va fi o problemă pentru cei care au copii și care au stat în perioada asta destul de mult acasă”, a adăugat Cătălin Măruță.

citește și...