Zarug dă cărțile pe față. Ce spune despre conflictul cu Adriana Trandafir de la ”Asia Express”

28.10.2021, 15:35
Zarug dă cărțile pe față. Ce spune despre conflictul cu Adriana Trandafir de la ”Asia Express”
Zarug dă cărțile pe față. Ce spune despre conflictul cu Adriana Trandafir de la ”Asia Express”

Zarug a participat la emisiunea ”Asia Express”, sezonul 4, alături de Lorelei Bratu. Cei doi au fost eliminați din competiție. pe durata concursului, Zarug a fost în conflict cu actrița Adriana Trandafir, care face echipă la show-ul respectiv cu fiica sa, Maria Spereanța. Zarug  vorbit într-un interviu despre conflictele cu Adriana Trandafir.

Zarug a concurat la ”Asia Express”, sezonul patru, alături de Lorelei Bratu. Aceștia au părăsit competițuia, find cea de-a treia echipă eliminată.

Pe durata participării la show-ul de la Antena 1, Zarug nu a avut o relație prea bună cu actrița Adriana Trandafir, care face echipă la ”Asia Express” cu fiica sa, Maria Speranța. Zarug a comentat, pentru tvmania.ro, despre situația tensionată care a existat între el și actrița Adriana Trandafir.

Zarug dă cărțile pe față. ”Cu Adriana e de fapt o lipsă de conexiune şi de comunicare”

”Eu nu am avut un conflict real cu nimeni. Din punctul meu de vedere, am plecat de acolo toţi amici. Nici măcar cu Adriana nu am avut un conflict. Ca să fac faţă presiunii psihice în „Asia Express”, eu mi- am creat această narativă cum că sunt la joacă împreună cu alţi copii şi evident că toţi avem simpatii mai puternice pentru unii faţă de alţii. Ce spui tu conflict cu Adriana e de fapt o lipsă de conexiune şi de comunicare”, a declarat Zarug.


Întrebat dacă a păstrat legătura cu colegii de la ”Asia Express, Zarug a răspuns: ”Da, ne mai vedem. Evident că mai des cu unii decât cu alţii, şi asta pentru că avem stiluri de viaţa comparabile”.

Ce a declarat Lorelei Bratu despre relația cu Zarug, fostul ei coleg de echipă de la ”Asia Express”

Lorelei Bratu a vorbit despre relația sa cu Zarug, alături de care a concurat la ”Asia Express”, sezonul 4.


”Am stabilit cumva pentru că nu aveam neapărat o relație de prietenie, noi am stabilit că mergem acolo, suntem noi doi și suntem o familie. Am zis că orice s-ar întâmpla nu o să ne certăm și nu o să dăm vina unul pe celălalt. Era important pentru mine, dar și pentru el să știm care sunt mecanismele, adică cu siguranță n-ai cum să nu izbucnești sau să nu reacționezi cumva acolo”, a declarat Lorelai Bratu, citată de spynews.ro.

 

citește și...