Zanni, roast savuros pe scena ”iUmor”. Mihai Bendeac: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate…”

09.12.2021, 15:42
Zanni, roast savuros pe scena ”iUmor”.  Mihai Bendeac: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate...”
Zanni, roast savuros pe scena ”iUmor”. Mihai Bendeac: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate...”

Cel de-al unsprezecelea sezon ”iUmor” se apropie de final, dar nu înainte a-și răsfăța fanii cu o ediție specială de roast, ce va fi difuzată duminică, 12 decembrie, de la 20:00, la Antena 1. Rând pe rând, George Buhnici, Iulia Albu, Zannidache, Marina Almăşan, partenerul lui Cheloo de la raliul de la Dakar, Mihai Ban şi mulţi alţii vor urca pe scena ”iUmor” pentru a-i ”perpeli” la foc mic pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.

Aflat pentru prima oară în aceasta ipostază, Zannidache, fost concurent la ”Chefi la cuţite”, a mărturisit încă din culise că este copleşit: „N-am avut niciodată emoţiile astea!”. În schimb, pe juraţi i-a cucerit încă de la început: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate…”, i-a spus Mihai Bendeac, care a mai completat: „Mi se pare absolut senzaţional ce a putut să gândească băiatul ăsta! A fost un fel de roast în roast!”.

Ajunși deja la sezonul unsprezece al emisiunii ”iUmor”, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena ”iUmor” pentru a le spune lucruri pe care nu mulți ar îndrăzni să le rostească.

”iUmor”, la sezonul 11

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se așează la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.  Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...