Zanni, despre o viitoare iubită. ”Nu voi spune nu nici uneia de 40 de ani”

12.09.2021, 16:35
Zanni, despre o viitoare iubită. ”Nu voi spune nu nici uneia de 40 de ani”
Zanni, despre o viitoare iubită. ”Nu voi spune nu nici uneia de 40 de ani”

Zanni, cel care a câștigat concursul ”Survivor România” 2021, a mărturisit cum și-ar dori să fie viitoarea lui iubită. ”Nu voi spune nu nici uneia de 40 de ani”, a afirmat el. Pe durata competiției de la Kanal D, despre Zanni s-a spus că ar avea o relație cu fosta gimnastă Ana Porgras, însă acesta a afirmat că nu și-a dorit să formeze un cuplu cu sportiva.

Zanni a a făcut declarații, pentru playtech.ro, despre cum trebuie să arate femeie care să îi fure inima.

Acesta a afirmat că preferă femeile mature.

Zanni, despre o viitoare iubită. ”Vreau doar să mă iubească, să mă împlinească”

Zanni ște exact ce vrea de la o viitoare parteneră. Acesta a explicat că își dorește ca aceasta să îl iubească și să se simtă împlinit alături de ea.

„Nu știu când va apărea, dacă va fi sau nu ca în poveștile acelea siropoase. Vreau doar să mă iubească, să mă împlinească. Personal, prefer femeile mai mature, între 28 și 35 de ani, dar nu voi spune nu nici uneia de 40 de ani, dacă așa va fi să fie. Sau uneia de 20 de ani, care îmi demonstrează că știe ce vrea de la viață!”, a declarat Zanni.

Cu ce s-a ocupat Zanni înainte de a-l cunoaște pe Alex Velea

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Puțină lume știe cu ce s-a ocupat Zanni înainte de a face muzică și de a colabora îndeaproape cu Alex Velea.  Zannidache a fost frizer într-un cămin de studenți, după cum a dezvăluirt în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Eram un simplu frizer într-un cămin de studenți și mă plictiseam, trecusem de etapa copilăriei, mă maturizasem, făcusem cursurile de frizeri, știam ce vreau să fac cu viața mea. Aveam clienții mei, o comunitate a mea în acel cămin, eram cunoscut ca frizer. Doream să evoluez, să părăsesc acel cerc”, a mărturisit Zanni.

citește și...