Will Smith, umilit de amantul soţiei. Bărbatul vrea să dezvăluie partidele de amor cu soția actorului

06.04.2022, 21:02
Will Smith, umilit de amantul soţiei. Bărbatul vrea să dezvăluie partidele de amor cu soția actorului
LOS ANGELES, CA - JUNE 25: August Alsina (L) and Jada Pinkett Smith at the 2017 BET Awards at Staples Center on June 25, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Paras Griffin/Getty Images for BET)

Will Smith se confruntă cu mai multă umilință după ce a fost condamnat de către Academia pentru că l-a pălmuit pe Chris Rock, deoarece acum a reieșit că fostul iubit al soției Jada Pinkett Smith, August Alsina, este gata să  dezvăluie partidele lor de sex.

Will are în continuare parte de umilire, din cauza soţiei. Jada a recunoscut că a făcut sex cu muzicianul August Alsina (29 de ani), în timpul căsniciei cu Will Smith.

Povestea lui amoroasă cu Jada a dus la un adevărat război între editori pentru a o face publică într-o carte.

”Will i-a dat permisiunea să facă sex cu Jada”

”August e pe cale să semneze un contract pe bani buni pentru o carte care va detalia legăturile lui cu Jada. El a menţionat mereu că Will i-a dat permisiunea să facă sex cu Jada. August va oferi detalii şi va vorbi despre cum a petrecut timp în casele deţinute de Will în timp ce el era plecat la filmări.

August va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat după ce a făcut dezvăluiri publice şi cum i-a afectat personalitatea şi cariera. Ştie că mulţi oameni sunt fascinaţi de povestea lui şi e fericit s-o spună”, a dezvăluit o sursă apropiată de muzician.

Will nu a crezut niciodată în căsătoria tradițională

Anul trecut, Will a confirmat că el și Jada au o relație deschisă, admițând că „nu a crezut niciodată în căsătoria tradițională”.

Jada și-a negat afirmația că Will i-ar fi binecuvântat pentru relație și a susținut că s-au despărțit în acel moment.

Relaţia dintre August şi Jada a fost pentru prima oară dezvăluită în vara anului 2020, când el a spus că au făcut sex o lungă perioadă de timp.

”Am dăruit total acelei relaţii ani din viaţa mea. Am iubit-o cu adevărat foarte mult. Atât de mult, încât, dacă aş şti că mor acum, ar fi în regulă pentru că m-am dăruit cu adevărat cuiva”, a mărturisit August.

citește și...