Fără precedent în istorie: Will Smith, câștigătorul Oscarului pentru „Cel mai bun actor”, i-a tras un pumn pe scenă lui Chris Rock! De la ce a pornit scandalul șocant | FOTO

28.03.2022, 06:58
Fără precedent în istorie: Will Smith, câștigătorul Oscarului pentru „Cel mai bun actor”, i-a tras un pumn pe scenă lui Chris Rock! De la ce a pornit scandalul șocant | FOTO
Will Smith, câștigătorul Oscarului pentru „Cel mai bun actor”, i-a tras un pumn pe scenă lui Chris Rock

Will Smith, câștigătorul al premiului pentru ”Cel mai bun actor în rol principal” al premiilor Oscar 2022, a fost protagonistul unui moment terifiant: s-a urcat pe scenă și l-a lovit cu pumnul pe Chris Rock.

Acesta din urmă, renumit pentru glumele sale ușor deplasate, tocmai se pregătea să facă referire la faptul că soția lui Will Smith, Jada Pinkett, este cheală.

Enervat de acest fapt, Smith și-a ieșit din minți și i-a dat o lovitură puternică, după care s-a întors la locul său, acolo de unde a continuat să țipe spre acesta.

Will Smith i-a tras un pumn lui Chris Rock, la Gala Oscar 2022! A fost calmat cu greu de Denzel Washington

Premiile Oscar din acest an vor rămâne în istorie pentru un moment fără precedent: Will Smith (53 de ani) i-a dat un pumn lui Chris Rock (57 de ani), conform celor de la CNN. Smith, care a și câștigat premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor în rol principal” pentru prestația fabuloasă de altfel din filmul „Regele Richard: Crescând campioni”, nu a suportat o glumă pe care Rock ar fi urmat să o facă, trimiterea fiind la soția lui, Jada Pinkett Smith.

Concret, Chris Rock se afla pe scenă pentru a prezenta premiul pentru ”Cel mai bun documentar”. Înainte să apuce să spună gluma respectivă, Smith s-a dus în grabă și l-a lovit cu pumnul. Toată sala a amuțit, iar organizatorii le-au tăiat celor doi microfoanele. Cu toate acestea, pe buzele lui Smith s-a putut vedea când acesta urla: „Nu rosti numele soției mele cu gura ta spurcată”.

După câteva clipe de uluială, Chris Rock a încercat să treacă peste episod și a încercat să detensioneze atmosfera cu o altă glumă: „Asta este cea mai tare seară din istoria televiziunii”.

De cealaltă parte, Smith, care în 2019 a trecut printr-o complicată operație la nivelul colonului, când i s-a extirpat o tumoră, a avut nevoie de susținerea unui alt actor cu greutate pentru a se potoli. Este vorba de Denzel Washington, care l-a calmat. Conform informațiilor apărute în presa străină, Will ar fi avut ochii în lacrimi după gestul său violent. Ulterior, când a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul pentru cel mai bun actor, el și-a cerut scuze: „Dragostea te poate determina să faci lucruri nebunești”.

citește și...