WhatsApp a picat în întreaga lume. Mii de utilizatori s-au plâns că aplicația nu funcționează. Ce se întâmplă în aceste momente

29.04.2022, 00:04
WhatsApp a picat în întreaga lume. Mii de utilizatori s-au plâns că aplicația nu funcționează. Ce se întâmplă în aceste momente

WHATSAPP a PICAT în întreaga lume. Probleme la nivel mondial pentru utilizatorii aplicației Whatsapp. Mii de utilizatori s-au plâns că aplicația nu funcționează. Utilizatorii WhatsAp încearcă să trimită mesaje în această seară, populara aplicație de chat suferind o întrerupere majoră. Iată toate cele mai recente informații despre WhatsApp.

Dacă încerci și nu reușești să trimiți un mesaj și să conversezi pe WhatsApp în această seară, cu siguranță nu ești singur. Utilizatorii nu mai pot trimite mesaje, iar aplicația nu se conectează.

Serverele de aplicații deținute de Mark Zuckerberg se confruntă cu probleme de conectare în această seară de joi, 28 aprilie 2022. Utilizatorii nu pot să se conecteze la serviciu, să trimită mesaje și fotografii. Problemele cu Whatsapp au început în urmă cu câteva minute.

Aproape 15.000 de utilizatori au raportat că WhatsApp nu funcționează

Potrivit The Sun, aproape 15.000 de utilizatori au raportat că WhatsApp nu funcționează.

Unii utilizatori au raportat că aplicația a fost oprită, iar unii au spus că au avut probleme cu conexiunea la server și cu trimiterea mesajelor.

Utilizatorii WhatsApp s-au plâns pe Twitter

Utilizatorii au raportat problema pe rețele sociale pe Twitter și DownDetector.

Nu este clar imediat ce a cauzat problema.

Când va începe să funcționeze Whatsapp

Fondatorii Whatsapp nu au făcut încă declarații publice. Dacă ies la iveală informații suplimentare, le vom include în această postare.

În momentul publicării acestui articol, WhatsApp nu a răspuns la rapoartele despre întrerupere.

WhatsApp a apărut pentru prima dată în februarie 2009 și va avea 2 miliarde de utilizatori activi lunar până la finalul anului 2021.

Cu 2 miliarde de utilizatori, WhatsApp este cea mai populară platformă de comunicații criptate end-to-end din lume. De-a lungul pandemiei de Covid-19, utilizatorii au extins modul în care comunică pe platformă – reunindu-se pentru a face față provocărilor, de la educație până la ajutor reciproc și organizare politică.

citește și...