What’s Up, primele declarații după scandalul cu iubita: ‘Îmi pare rău’

18.12.2019, 11:46
What's Up, primele declarații după scandalul cu iubita: 'Îmi pare rău'
What's Up, primele declarații după scandalul cu iubita: 'Îmi pare rău'

În urmă cu mai bine de o săptămână, What’s Up a fost reţinut de poliție, după ce actuala lui iubită a sunat la poliție, susținând că artistul este violent.

What’s Up, primele declarații după scandalul cu iubita: ‘Îmi pare rău’

Când polițiștii au venit să-l ducă la secție, What’s Up a opus rezistență. Solistul s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj și a fost pus sub control judiciar. Iubita lui, Alice Badea, nu a depus plângere.

What’s Up nu a fost agresiv doar cu partenera lui, ci și cu oamenii legii.

La 9 zile de la incident, artistul a făcut și primele declarații despre scandalul în care a fost implicat, scrie stirilekanald.ro. 

‘Îmi pare rău! S-a exagerat foarte mult. Cei care mă cunosc știu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul acesta. Sper să înțelegeți că What’s Up nu este așa și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcție ireală’, a declarat artistul.

Alice Badea a decis să se împace cu iubitul ei și nu a mai depus nicio plângere împotriva iubitului său.

Între ei existau probleme de mai multă vreme, iar Alice luase hotărârea de a petrece timpul singură.

‘Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins. Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul. M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut’, a spus Alice Badea.

citește și...