Declarații neașteptate despre Alice Badea, iubita lui What’s Up: „Este recalcitrantă”

12.12.2019, 15:12
Declarații neașteptate despre Alice Badea, iubita lui What's Up: „Este recalcitrantă”
Declarații neașteptate despre Alice Badea, iubita lui What's Up: „Este recalcitrantă”

Apropiați ai iubitei lui What’s Up au făcut declarații neașteptate despre Alice Badea. Aceștia susțin că violonista este recalcitrantă. 

După scandalul monstru pe care artistul What’s Up l-a avut cu iubita lui luni seara, artistul s-a ales cu o acuzație de ultraj, după ce a mușcat un polițist de picior. 

Declarații neașteptate despre Alice Badea, iubita lui What’s Up

Între timp, surse apropiate iubitei sale au făcut mărturisiri despre Alice Badea. Aceștia spun că violonista are o fire dificilă și este recalcitrantă. 

„Iubita lui What’s Up  este recalcitrantă, mai concret, are o fire mai colerică, se enervează destul de repede și, uneori, este destul de greu de lucrat cu ea. Alice a activat o perioadă într-o trupă de fete și era dificilă atunci când nu îi convenea ceva, își spunea punctul de vedere destul de hotărâtă, fără să țină cont de nimeni și de nimic. Dacă acum a fost însă agresată, îmi pare rău, căci nu contează cum este ea ca persoană, știți cum este vorba aceea că o fată nu se atinge nici măcar cu o floare”, au spus mai mulți cunoscuți de-ai lui Alice.

citește și...