What’s Up i-a cerut iertare fostei soții în direct. ”Ți-am greșit și tu mi-ai greșit”

20.04.2021, 11:49
What's Up i-a cerut iertare fostei soții în direct. ”Ți-am greșit și tu mi-ai greșit”
What's Up i-a cerut iertare fostei soții în direct. ”Ți-am greșit și tu mi-ai greșit”

What’s Up i-a cerut iertare fostei sale soții, Simina, la o emisiune de televiziune.

What’s Up a fost invitat la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Simina, fosta sa soție, a fost și ea prezentă în platou. Îndemnat de Cătălin Măruță,care i-a fost naș la nunta cu Simina, What’s Up i-a cerut iertare fostei lui soții, în direct: “Fosta mea soție, mă bate nașu’ la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu’ de naș, că e nașul meu”.

What’s Up a fost la emisiunea ”La Măruță” alături de Katarina, fiica regretatului Andrei Gheorghe. Cu această ocazie, artistul a dat-o de gol pe Simina, fosta sa parteneră de viață, dezvăluind că aceasta are o relație cu Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe. “Katarina a copilărit cu fosta mea soție, familiie lor au fost prietene, mergând mai departe, fratele Katarinei are grijă de fosta mea soție. Max este un tânăr foarte mișto, să-l vedeți cum dă rap”, a declarat What’s UP. Deși s-a zvonit că Simina ar avea o relație cu Max, aceasta nu a recunoscut acest lucru.

Ce spunea Simina, fosta soție a lui What’s Up, despre noua sa relație

În urmă cu ceva timp,  Simina Costea, fosta nevastă a lui What’s Up, a oferit detalii despre viața sa sentimentală. What’s Up formează un cuplu în prezent cu violonista Alice Badea.„O să aflați mai multe detalii despre relație, cât de nouă este sau nu este. Vă dați seama că nu are o săptămână și m-am gândit să vorbesc despre ea, dar pregătit nu știu dacă ești tot timpul. Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe și să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe ceilalți din jurul tău. Cred că eu am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că merit și că pot și că pot să obțin tot ce-mi doresc eu și cumva iubindu-mă pe mine am încercat să deschid porțile să iubesc și pe altcineva”, a declarat Simina.

Simina a explicat că pe noul ei partener l-a cunoscut când au lucrat împreună și că familiile lor se cunosc. „Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă. În momentul de față plănuim să facem un proiect împreună, care de data asta, culmea, nu este legat de muzică și a plecat de la o colecție de haine care va fi lansată în vreo trei săptămâni de aici. Acest proiect pe care-l demarăm împreună ne-a apropiat tot mai mult și am ajus în punctul ăsta”, a afirmat fosta soție a lui What’s Up.

„A debutat ca o relație familială. Familiile noastre se cunosc de când eram mici. A fost o relație mai mult familială, adică prieteni de familie”, a completat aceasta.

citește și...