Vlăduța Lupău face dezvăluiri din cariera sa. ”Am avut o prestație mai slabă la un eveniment foarte mare, iar prestația mea a fost slabă”

01.12.2021, 15:50
Vlăduța Lupău face dezvăluiri din cariera sa. ”Am avut o prestație mai slabă la un eveniment foarte mare, iar prestația mea a fost slabă”
Vlăduța Lupău face dezvăluiri din cariera sa. ”Am avut o prestație mai slabă la un eveniment foarte mare, iar prestația mea a fost slabă”

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 30 de an, a făcut dezvăluiri cariera sa. Artista a mărturisit că a existat un moment în care s-a gândit să renunțe la cariera muzicală. ”Am avut o prestație mai slabă la un eveniment foarte mare, iar prestația mea a fost slabă”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vedeta a vorbit despre cariera sa în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro.

Artista a mărturisit că a muncit foarte mult pentru a reuși să-și construiască o carieră. De asemenea cântăreața a mărturisuit și că au existat și momente când a vrut să renunțe.

Vlăduța Lupău face dezvăluiri din cariera sa. ”Decât să prestez slab, mai bine renunț”

”Eu am reușit pentru că am muncit foarte mult și mi-am dorit. Sunt mulți colegi de-ai mei foarte talentați, dar poate nu au muncit la fel de mult. Munca bate talentul și cu cât muncești mai mult, cu atât rezultatele sunt mai mari. Cred că de asta eu am reușit, pentru că eu nu m-am lăsat, chiar dacă au fost poate momente în care am vrut să mă las. În spatele unei melodii e multă investiție financiară, multă muncă, multe ore, chiar și zile. În ceea ce mă privește pe mine, eu am viziunea de final, știu ce vreau să iasă. Sunt mulți oameni implicați. Și în spatele unui artist sunt multe ore de somn pierdute, pentru că evenimentele se întâmplă noaptea. Când unii dorm, tu stai și cânți pentru oameni”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

“A fost un sigur moment în care m-am gândit să renunț. Am avut o prestație mai slabă la un eveniment foarte mare, iar prestația mea a fost slabă. Și atunci m-am gândit că poate nu este pentru mine. Decât să prestez slab, mai bine renunț. Dar am zis să îmi mai dau o șansă și să încerc să îmi controlez mai bine emoțiile”, a completat ea.

Ce studii are Vlăduța Lupău și cum au reacționat părinții ei când a ales cariera muzicală

Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, în urmă cu cinci ani. Artista nu a profesat în domeniul pentru care s-a pregătit în facultate și a ales cariera muzicală. „Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă… am zis: ”băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc…”.  Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea… deși cred că nu-i vine. Lasă că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, a spus ea la o emisiune de televiziune.

Interpreta a dezvăluit și cum au reacționat părinții săi în momentul în care ea a decis să se dedice muzicii: „N-au fost foarte fericiți, îți spun sincer. Bunica mea, unchii mei, mama, tata au zis ce ”lai lai la ?”. Și apoi au zis lasă că nu mai mergi mult (nr. la evenimente), lasă că drumurile te omoară, că nopțile…”.

Vlăduța Lupău, despre nunta cu Adrian Rus

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a explicat Vlăduța Lupău.

citește și...