Vlăduța Lupău a ajuns la spital! Ce se întâmplă în aceste momente cu solista de muzică de petrecere

28.04.2021, 13:21
Vlăduța Lupău a ajuns la spital! Ce se întâmplă în aceste momente cu solista de muzică de petrecere
Vlăduța Lupău a ajuns la spital

Vlăduța Lupău a reușit să-și sperie fanii de pe Instagram, după ce a publicat pe contul său o imagine în care apare cu o branulă în mână.

Solista de muzică populară se află internată în spital, însă momentan nu a dat foarte multe detalii despre ce se întâmplă cu ea. Vlăduța Lupău a dat de înțeles că se simte bine, iar perioada grea va trece.

Vlăduța Lupău a suferit o intervenție chirurgicală?

Marți, 27 aprilie, artista s-a fotografiat cu o bonetă pe cap și îmbrăcată în halat, cu masca de protecție la gură, fiind parcă pregătită de o intervenție chirurgicală.

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău mărturisea că își dorește un copil cu soțul ei, Adi Rus.

”Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm.”, spunea Vlăduța Lupău despre o posibilă sarcină.

Artista și soțul ei, Adrian Rus, s-au căsătorit în 2019 și au sărbătorit în luna noiembrie 2020 prima aniversare.

Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a explicat Vlăduța Lupău, citată de spynews.ro.

citește și...