Vlad Sliusarenco şi Andrei Stoica, primii doi finalişti ai celui de-al 13-lea sezon ”iUmor”

13.09.2022, 12:11
Vlad Sliusarenco şi Andrei Stoica, primii doi finalişti ai celui de-al 13-lea sezon ”iUmor”
Vlad Sliusarenco şi Andrei Stoica, primii doi finalişti ai celui de-al 13-lea sezon ”iUmor”

Vlad Sliusarenco şi Andrei Stoica au cucerit juraţii şi publicul ”iUmor” cu momentele lor din primele două ediţii ale emisiunii, difuzate vineri şi duminică, la Antena 1 şi au ajuns direct în finala celui mai nou sezon al show-ului.  Audițiile sezonului 13 continuă vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20.00, la Antena 1, când Iulia Vântur şi Costel continuă seria juraţilor-surpriză ”iUmor”.

În prima ediție a celui mai nou sezon ”iUmor”, Vlad Sliusarenco i-a cucerit pe Delia, Cheloo, Mihai Bendeac şi juratul-surpriză Radu Pietreanu cu un număr savuros de stand up, inspirat din viaţa lui de părinte. „Noi citim cărți de parenting. Cărțile astea, scrise de oameni care nu au copii. Vă spun un secret: oamenii care au copii, nu scriu cărți, că nu au când”, a spus Vlad Sliusarenco, stârnind hohote de râs pe platoul iUmor. Cele trei like-uri primite din partea juraților l-au adus pe concurent la votul celor de acasă, în aplicaţia Antena 1, iar telespectatorii au decis că Vlad merită un loc în finala sezonului cu numărul 13 ”iUmor”.

Căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului 13 ”iUmor” a continuat duminică seară, la Antena 1. Chef Sorin Bontea s-a alăturat Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac în jurizarea celei de-a doua ediții ”iUmor”. Dintre concurenţii care au mers în etapa votului prin aplicaţia Antena 1, publicul a decis să îi acorde un loc în finală lui Andrei Stoica, concurentul care a venit pe scena ”iUmor” cu un moment muzical inspirat de societatea actuală. Andrei a ridicat sala în picioare cu rimele sale, iar pe juraţi i-a cucerit cu dezvăluirile sale pe ritm de rap. „Soția m-a filmat pe ascuns și m-a pus pe TikTok. Am reușit într-un an și 3 luni să adun 230.000 de urmăritori. Compun imnuri pentru mașini, zodii, meserii, județe… m-am gândit să compun ceva scurt şi pentru voi! Revin imediat!”, le-a spus el juraţilor, pentru ca apoi să revină pe scena ”iUmor” cu scurte rime despre fiecare dintre ei, pe ritm de foclor.

Iulia Vântur și Costel, jurați-surpriză la ”iUmor”

Audițiile sezonului 13  ”iUmor”continuă vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20.00, la Antena 1, când Iulia Vântur şi Costel continuă seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

 

 

citește și...