Chef Sorin Bontea, luat la roast de Nicolai Tand, Răzvan Fodor şi Cătălin Rizea la ”iUmor”

10.09.2022, 12:16
Chef Sorin Bontea, luat la roast de Nicolai Tand, Răzvan Fodor şi Cătălin Rizea la ”iUmor”
Chef Sorin Bontea, luat la roast de Nicolai Tand, Răzvan Fodor şi Cătălin Rizea la ”iUmor”

Chef Sorin Bontea, juratul-surpriză al celei de-a doua ediţii ”iUmor”, nu va scăpa de binecunoscutul tratament al emisiunii. Bunii săi prieteni Răzvan Fodor, Nicolai Tand şi Cătălin Rizea vor urca pe scena ”iUmor” şi îl vor lua la roast pe juratul ”Chefi la cuţite”. Cum a reacţionat acesta, telespectatorii vor putea urmări mâine, de la 20:00, la Antena 1.

Despre primul invitat care a venit să îşi „susţină” prietenul la ”iUmor”, Răzvan Fodor, Mihai Bendeac a afirmat: „Trebuia să vină cineva mai frumos decât mine! Nu se mai putea!”. „Sorin e un băiat cu foarte mult umor, altfel nu aş fi prieten cu el!”, şi-a început Răzvan Fodor roastul de pe scena ”iUmor”, iar juraţii emisiunii au râs în hohote la dezvăluirile inedite ale acestuia despre partenerul său din ”Asia Express”. Ce a mărturisit şi Mihai Bendeac la momentul său, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a doua ediţie ”iUmor”, duminică, de la 20:00, la Antena 1.

„Tratamentul” special al juriului a continuat cu intervenţia unui alt invitat, despre care chef Bontea a declarat că nu l-a văzut niciodată supărat. „Sper ca măcar tu să fii mai blând!”, i-a spus el lui chef Nicolai Tand, care însă nu s-a sfiit să îşi intre în rol! Nici Cătălin Rizea nu s-a lăsat mai prejos. „A intrat ”iubire!”, Doamne, fereşte!”, a exclamat chef Bontea, în momentul când pe scena ”iUmor” şi-a făcut apariţia Cătălin, explicând apoi de unde i se trage această poreclă. „M-au luat ceva emoţii!”, a declarat Cătălin la început, însă dezvăluirile sale au făcut deliciul publicului şi al juriului iUmor. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 20:00, la Antena 1.

”iUmor”, la sezonul 13

Așteptarea a luat sfârșit. ”iUmor” 13 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1, căci şi de această dată, un al patrulea jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo la masa juriului. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. Pentru cel de-al 13-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iUmor”, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu o nouă ediţie, duminică, de la 20:00, la Antena 1. Serialul ”iMai Mult Umor” va însoţi şi de această dată fiecare ediție iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. În noul sezon ”iMai mult umor”, Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

citește și...