Viviana Sposub se implică în divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan. Ce i-a spus aceasta actorului

16.12.2020, 11:51
Viviana Sposub se implică în divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan. Ce i-a spus aceasta actorului
Viviana Sposub se implică în divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan. Ce i-a spus aceasta actorului

Viviana Sposub se implică în proccesul de divorț dintre actualul ei iubit, actorul George Burcea, și fosta sa parteneră de viață, Andreea Bălan.

Cântăreața Andreea Bălan se află în divorț cu actorul George Burcea, împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara.  Potrivit wowbiz.ro, divorțul dintre cei doi a început în mod oficial pe 1 octombrie 2020, însă este trecut ”la secret” la cererea Andreei Bălan.

Procesul se judecă pe fond iar obiectul acestuia este ”divorț cu minori”. Prima înfățișare a avut loc pe 1 octombrie 2020, la ora 09:30, însă numele părților au fost acoperite cu o bandă neagră în tabelul afișat la intrarea instituției la solicitarea celor implicați.

Ce i-a spus Viviana Sposub lui George Burcea legat de divorțul de Andxreea Bălan

Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea, se implică în procesul de divorț al acestuia. Viviana Sposub i-a sugerat lui George Burcea că nu ar fi indicat să lungească prea mult divorțul și să accepte inclusiv condițiile financiare.

”Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a declarat un apropiat al cuplului pentru wowbiz.ro.

”Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”, a mai spus sursa respectivă.

citește și...