Viviana Sposub, luată prin surprindere de un concurent de la ”Ferma”. ”Și-a dat chiloții jos, e foarte dezinhibat”

23.09.2020, 12:26
Viviana Sposub, luată prin surprindere de un concurent de la ”Ferma”. ”Și-a dat chiloții jos, e foarte dezinhibat”
Viviana Sposub, luată prin surprindere de un concurent de la ”Ferma”. ”Și-a dat chiloții jos, e foarte dezinhibat”

Viviana Sposub a fost luată prin surprinndere de Paul Diaconescu, colegul ei de la emisiunea ”Ferma”, unde ambii sunt concurenți.

Viviana Sposub și Paul Diaconescu, servitorii acestei săptămâni, s-au descurcat cum au putut când a venit vorba de mers la toaletă sau spălat, ținând cont că sunt legați de mâini între ei cu o sfoară.

La momentul dușului, Viviana Sposub a avut parte de o surpriză neașteptată din partea colegului ei, acesta alegând să se dezbrace complet spre surprinderea totală a prezentatoarei TV.

”Eu fac duș în costum de baie, mă gândeam că și băieții fac la fel. Și-a dat chiloții jos, e foarte dezinhibat. Cred că pentru că e actor și de obicei așa sunt actorii. Doar că eu sunt foarte pudică și nu sunt obișnuită să stau atât de mult cu un bărbat și nu sunt obișnuită să împărtășesc chiar totul cu el”, a spus Viviana Sposub, care a fost protagonista unui moment intim și cu actorul George Burcea.

”E puțin înfierbântat când e la abstinență”

Viviana Sposub a mai avut parte de un șoc din partea lui Paul Diaconescu în momentul în care cei doi s-au pus în pat.

”Paul e puțin înfierbântat când e la abstinență. Și dă semne că ceva îl mișcă. Tot venea spre mine, cu piciorul pe mine. L-am mai dat eu la o parte. Era foarte agitat în pat până să adoarmă. Am crezut că îi și trag vreuna că nu mai puteam, eram atât de obosită încât voiam să adorm”, a mai spus Viviana Sposub la emisiunea ””Ferma”.

Unde se filmează ”Ferma”

Noul sezon al show-ului “Ferma” a debutat în data 8 septembrie la Pro TV și se filmează în acelaşi loc în care s-a filmat şi primul sezon.

Potrivit click.ro, inițial s-a spus că filmările vor avea loc în Delta Dunării. Însă, de fapt, pentru emisiunea ”Ferma” se filmează tot la Cocani, județul Dâmbovița, acolo unde a fost filmat și primul sezon al emisiunii, prezentat de Iulia Vântur.

Conform sursei mai sus citate, locul unde se filmează ”Ferma” are și o legendă. Se spune că acolo, în urmă cu un secol, se ascundea un haiduc, Niță Lemnaru, care și-a contruit alături de iubita lui o gospodărie. Ulterior, ferma lor a fost luată de Stat şi transformată în ocol silvic. Deşi a fost retrocedată urmaşilor lui Niţă, aceasta nu și-a mai regăsit strălucirea din vremurile de altădată.

citește și...