Viviana Sposub, dezvăluiri din viața intimă cu George Burcea! Ce face în fiecare seară

01.12.2020, 12:33
Viviana Sposub, dezvăluiri din viața intimă cu George Burcea! Ce face în fiecare seară
Viviana Sposub, dezvăluiri din viața intimă cu George Burcea! Ce face în fiecare seară

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de excepție. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la ‘Ferma’, iar povestea lor de iubire a continuat și după terminarea competiției. 

Amorezii se înțeleg foarte bine și nu ezită să își arate afecțiunea în fața camerelor de filmat. În  cea mai recentă ediție a emisiunii ‘Ferma’ de la PRO TV, una dintre colegele Vivianei, Elena Chiriac, a dezvăluit ritualul pe care îl are aceasta înainte de a ajunge în pat cu George Burcea.

Ce a dezvăluit Elena despre Viviana Sposub

Elena nu s-a sfiit să o facă praf pe Viviana Sposub, mărturisind că aceasta are lipsuri la capitolul încredere personală.

După ce a pierdut în fața Vivianei, în urma voturilor din casă, Elena Chiriac s-a dezlănțuit la adresa șatenei. Tânăra de 18 ani a mărturisit că iubita lui George Burcea nu se bagă în pat nemachiată.

‘A fost falsă. Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva’, a declarat Elena, la ‘Ferma’.

George Burcea, îndrăgostit până peste cap de Viviana

George Burcea și Viviana s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii ‘Ferma’. Fostul soț al Andreei Bălan a dezvăluia că sentimentele pentru Viviana sunt puternice.

‘Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început. Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu’, a declarat George Burcea la emisiunea ‘Ferma’.

citește și...