Ce face Viviana Măntoiu, văduva lui Cornel Galeș, la mai bine de 6 luni de la moartea lui. Femeia este schimbată total

30.07.2020, 15:53
Ce face Viviana Măntoiu, văduva lui Cornel Galeș, la mai bine de 6 luni de la moartea lui. Femeia este schimbată total
Ce face Viviana Măntoiu, văduva lui Cornel Galeș, la mai bine de 6 luni de la moartea lui. Femeia este schimbată total

Au trecut mai bine de șase luni de la moartea dramatică a lui Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete. Bărbatul a decedat în urma unui teribil accident de mașină produs în Spania. Vestea că a murit a fost confirmată chiar de fosta iubită a acestuia, Viviana Măntoiu. Cei doi au locuit o perioadă în Spania.

Accidentul în care și-a pierdut viața Cornel Galeș s-a petrecut în Spania, lângă Valencia. Viviana, femeia care i-a fost alături după moartea Ilenei Ciuculete, mărturisea că a încercat disperată să dea de el. În urmă cu mai bine de doi ani, Cornel Galeș se mutase din România, alături de iubita lui.

Viviana Măntoiu s-a ocupat de înmormântarea lui Galeș

‘Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc’, spunea ea pentru Click!

Tot Viviana a fost cea care s-a ocupat de toate demersurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. În plus, ea a plătit pentru înmormântarea fostului impresar și i-a respectat ultima dorință, aceea de a fi îngropat alături de Ileana Ciuculete. Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, suma a depășit 6.000 de euro.

Cornel Galeș a fost înmormântat la Cimitirul Străulești, alături de Ileana Ciuculete, iar Viviana, fosta lui iubită, a găsit puterea să treacă peste moartea lui.

La mai bine de șase luni de la decesul bărbatului, Viviana este total schimbată și a renunțat la doliu. Pe rețelele de socializare, aceasta pare mai fericită ca niciodată și a adoptat un nouă coafură.

Cum a murit Cornel Galeș

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș cu Ileana Ciuculete, a povestit cum s-a întâmplat tragedia din Spania. Fostul soț al regretatei soliste de muzică populară a murit pe 30 noiembrie 2019.

‘Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…’, a spus femeia pentru Wowbiz.

citește și...