Virgil Ianțu, după ce a fost infectat cu COVID-19. ”Să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, puttând mască și exagerând cu igiena”

05.10.2020, 09:04
Virgil Ianțu, după ce a fost infectat cu COVID-19. ”Să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, puttând mască și exagerând cu igiena”
Virgil Ianțu, după ce a fost infectat cu COVID-19. ”Să nu lăsați gara jos și să vă protejați cât puteți, puetând mască și ecagerând cu igiena”

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta are o formă ușoară a bolii.

Vorgil Ianțu este infectat cu COVID-19. Prezentatorul de televiziune a transmis un mesaj pe contul său de socializare în care explică că are o formă ușoară a bolii. Acesta i-a îndemnat pe toți cei care îl urmăresc în mediul online să continue să își ia toate măsurile de protecție contra coronavirusului.

”Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid.
Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți.

A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să va protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Va doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, este mesajul transmis de Virgil Ianțu.

 

135.900 de infectări cu coronavirus în România

În ultimele 24 de ore au fost 1.835 de cazuri noi de COVID-19 din 13.770 de teste. Alte 56 de decese au fost raportate de autorități din cauza infecțiilor cu coronavirus. La ATI numărul pacienților internați a ajuns la 598.

Până la data de 4 octombrie 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 135.900 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 108.135 de pacienți au fost declarați vindecați.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.826.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.510.209 teste pentru coronavirus. Dintre acestea 13.770 au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 11.378 de persoane confirmate cu infecție cu COVID-19 sunt în izolare la domiciliu, iar 7.591 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 23.334 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 55 de persoane.

 

citește și...