Virgil Ianțu, despre cearta cu Ștefan Bănică Junior. ”Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam”

06.04.2022, 16:22
Virgil Ianțu, despre cearta cu Ștefan Bănică Junior. ”Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam”
Virgil Ianțu, despre cearta cu Ștefan Bănică Junior. ”Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam”

Prezentatorul Virgil Ianțu, în vâstă de 51 de ani,  a colaborat timp de mai mulți ani cu Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 54 de ani, în trupa
The Fifties , însă ulterior cei doi au încetat colaborarea. ”Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam”, a povestit Virgil ianțu la podcastul lui Cătălin Măruță.

La podcastul realizat de prezentatoul de televiziune CVătălin Măruță, Virgil Ianțu a făcut declarații și despre Ștefan Bănică Junior.

Cei doi s-au cunoscut la Conservator, iar ulterior Virgil Ianțu a colaborat cu Ștefan Bănică Junior, colaborând timp de nouă ani în trupa The Fifties. Ulterior, colabortarea lor a luat sfârșit. Virgil Ianțu a povestit ce s-a întâmplat între el și Ștefan Bănică Junior.

Virgil Ianțu, despre cearta cu Ștefan Bănică Junior. ”Era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani”, a povestit Virgil Ianțu, citat de click.ro.

 

”A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a adăugat acesta.

Virgil Ianțu are o fiică din relația cu Roxana

Virgil Ianțu este un cunoscut prezentator de televiziune, care a moderat numeroase emisiuni de succes. În prezent, acesta moderează show-ul ”Câștigă România”, difuzat de TVR2. În plan personal, Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți.

Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație.  Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți”, a spus Virgil Ianțu despre partenera sa de viață, potrivit sursei citate anterior.

Felul ei de a fi… Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta… E un om extrem de săritor…  Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi, a completat el.

 

citește și...