Cum a ajuns Virgil Ianțu în televiziune. ”Lucram la radio atunci. Aveam jumătate de normă, bani foarte puțini”

04.04.2022, 12:31
Cum a ajuns Virgil Ianțu în televiziune. ”Lucram la radio atunci. Aveam jumătate de normă, bani foarte puțini”
Cum a ajuns Virgil Ianțu în televiziune. ”Lucram la radio atunci. Aveam jumătate de normă, bani foarte puțini”

Perezentatorul Virgil Ianțu, în vâstă de 51 de ani, a dat detalii despre viața și cariera sa la podcastul realizat de Cătălin Măuță. printre altele, acesta a dezvăluit și cum a ajuns să lucreze în televiziune. ”Lucram la radio atunci. Aveam jumătate de normă, bani foarte puțini”, a mărturisit Virgil Ianțu la podcastul respectiv.

Virgil Ianțu este un cunoscut prezentator de televiziune, care a moderat numeroase emisiuni de succes. În prezent, acesta moderează show-ul ”Câștigă România”, difuzat de TVR2. În plan personal, Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți.

Prezent la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, Virrgil ianțul a oferit amănunte mai puțin știute despre viața și cariera sa.

Cum a ajuns Virgil Ianțu în televiziune. ”Ea lucrează la o producție, o să se facă un concurs de cultură generală și a zis că tu te potrivești foarte bine profilului”

Virgil Ianțu a povestit că o petrecere la care nu voia să meargă i-a schimbat cariera, cât și viața, pentu că acolo a cunoscut-o pe cea care îi este parteneră de viață.

„Televiziunea a apărut întâmplător. A fost o întâmplare cu o morală frumoasă.(..) Îl știi pe Lulu, Laurențiu Niculescu, cântă cu The Colors. Cântam împreună, eram apropiați. Și era ziua lui. Eu îl refuzam pentru că nu aveam bani să îi iau cadou. Lucram la radio atunci. Aveam jumătate de normă, bani foarte puțini. (..) Și mă tot gândeam ce să fac…El mă tot bătea la cap. Îmi era și jenă.. Până la urmă m-am împrumutat de bani, i-am luat o sticlă de șampanie de la metrou și m-am dus. La petrecere, multă lume. A doua zi îmi zice: Fii atent, mai știi cuplul ăla de aseară? Ea lucrează la o producție, o să se facă un concurs de cultură generală și a zis că tu te potrivești foarte bine profilului. M-am dus. Primul moment în care am ajuns acolo nu îl voi uita niciodată. Acolo era Adina Casas, care urma să fie producător la „Copiii spun lucruri trăznite”, era Roxana Alexandru, care urma să fie producător la „Vrei să fii milionar” și mama Iasminei (fiica lui n.r). Deci mi-am întâlnit oamenii cu care am rămas și azi și cu care lucrez încă. Nu mai vorbim că am făcut și familie”, a detaliat Virgil Ianțu, notează click.ro.

„Am fost pus în fața camerei, mi s-a dat un text, niște întrebări, eu nu mai fusesem prezentator (..) Și mă sună seara că au rămas doar doi, eu și încă cineva. Eu speram să ia ăla. Zice: vino mâine, pune-ți o cravată. Aveam una primită de la Ștefan (n.r. Bănică). Îți dai seama, cu sacoul pe care îl aveam atunci….era singurul. Acolo erau foarte mulți oameni care te priveau și te analizau la 360 de grade. Am dat proba și mă sună seara că eu o să fiu prezentator. Când am aflat ce presupune, nu am prea dormit perioada respectivă. Responsabilitatea era enormă”, a mai povestit Virgil Ianțu.

citește și...