VIDEO / Fulgy are din nou probleme! Cum a fost dat afară dintr-un cazino din București

07.06.2021, 10:29
VIDEO / Fulgy are din nou probleme! Cum a fost dat afară dintr-un cazino din București
Fulgy are din nou probleme! Cum a fost dat afară dintr-un cazino din București

Fulgy, fiul Clejanilor, are din nou probleme! În urmă cu o săptămână a fost prins drogat la volan, iar de data aceasta a fost dat afară dintr-un cazino din București.

Duminică, 6 mai, tânărul de 23 de ani s-a dat în spectacol într-un mall din Capitală și a iscat un adevărat scandal. Se pare că Fulgy a intrat în incintă fără mască de protecție și transmițând de zor live pe YouTube. Deși a fost rugat de bodyguarzi să-și pună mască, acesta a refuzat.

Fulgy, din nou în mijlocul unui scandal

Agenții de pază nu au stat pe gânduri și l-au dat afară, împingându-l de la spate, pentru ca acesta să nu mai filmeze. Mai mult de atât, Fulgy l-a amenințat pe unul dintre bodyguarzi că îl va bate și va rămâne fără loc de muncă.

“M-a bruscat, deci m-a bruscat băiatul ăsta. Te-a văzut toată ţara. Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum mă duc la secția 10 de Poliție. Îl bat pe ăla, dar am probleme la televizor. Nu e înjoseală asta. Oricum, am pierdut vreo 300.000 de euro și pe aici”, a spus Fulgy, nervos, în Live-ul de pe YouTube.

A plâns pe internet

Pe canalul său de YouTube, tânărul de 23 de ani a recunoscut că a dezamăgit multă lume, în special pe membrii familiei sale. Fulgy a izbucnit în lacrimi și a spus că nu este un exemplu de urmat pentru cei din jurul său.

“Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezamăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezmăgit prietenii, fanii, că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și, automat, mă iubesc și pe mine. Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește.

Nu vă drogați, că vă consumați fericirea. S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar, credeți-mă că vă spun din proprie experiență. Mă uit la mine în trecut și mă uit acum, un om normal la cap, realizat, nu se droghează”, a declarat Fulgy.

citește și...