Viorel Cataramă nu se potolește! Omul de afaceri s-a îmbrățișat cu arhiepiscopul Tomisului, după ce i-a ieșit negativ testul de Covid-19

22.05.2020, 16:15
Viorel Cataramă nu se potolește! Omul de afaceri s-a îmbrățișat cu arhiepiscopul Tomisului, după ce i-a ieșit negativ testul de Covid-19
Viorel Cataramă, noi gesturi surprinzătoare în public

În urmă cu mai bine de o săptămână, Viorel Cataramă a vrut să demonstreze că infecția cu coronvirus nu afectează deloc organismul și a mers într-unul din cele mai mari focare de Covid-19 din România.

Omul de afaceri a mers în Bărbuleşti, Ialomiţa, și s-a îmbrățișat cu persoanele infectate cu virusul din China. După această ispravă, el s-a ales cu un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Viorel Cataramă, noi gesturi surprinzătoare în public

Viorel Cataramă a efectuat până acum două teste de Covid-19, care au ieșit negative, însă tot nu s-a potolit. Recent, omul de afaceri a avut o întâlnire cu arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. El a vrut să mai arate încă o dată că nu crede în COVID-19. Cei doi s-au îmbrăţişat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

‘Am venit să spun o rugăciune şi să primesc binecuvântare. Biserica este locul unde trebuie să slujeşti, nu grădina, nu strada. De aceea merită să facem toate eforturile şi să găsim toate soluţiile legale prin care preoţii şi credincioşii să poată sluji în biserică.

Cred că neacordarea acestei libertăţi fundamentale este făcută fără motiv, din frică. O ţară se dezvoltă pe bază de curaj. Cred că protestul pe care eu îl fac în conformitate cu Constituţia şi legile României sunt menite să ofere libertate cetăţenilor. Mulţi români au fost arestaţi la domiciliu. Am venit să îl rog pe ÎPS Teodosie să îmi fie duhovnic, vreau să primesc sfaturi înţelepte şi îndrumări binecuvântate’, a declarat Viorel Cataramă.

Nici arhiepiscopul Tomisului se pare că nu respectă regulile de distanțare socială, iar zilele trecute a împărtășit credincioşii cu aceeaşi linguriţă.

‘Deci nu este o invenție a mea, așa este rânduiala. Ați primit Lumina de la Ierusalim, unii de la preoți, alții de la niste delegați ai preoților, dar nu ați primit-o din biserică, ca în fiecare an. Atât vom face în plus. Nu este nici o greșeală că înnoim Lumina, nu venim cu nici o invenție. Vă dăm ceea ce nu ați primit în noaptea de Paști. Vă înnoim Lumina Învierii și facem slujba cum scrie la carte. Nimeni n-o face altcumva, noi nu am născocit o altă slujbă’, a declarat ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

citește și...