VIDEO / Vica Blochina, topless pe bicicletă în piscină. Ce i-a fost dat să audă!

06.08.2020, 11:57
VIDEO / Vica Blochina, topless pe bicicletă în piscină. Ce i-a fost dat să audă!
VIDEO / Vica Blochina, topless pe bicicletă în piscină

Vica Blochina s-a filmat într-o ipostază neașteptată la piscină.  Cei care au văzut-o au reacționat instant.

Vica Blochina se află în vacanță în Grecia. Pe contul său de socializare, aceasta a postat numeroase imagini în care le arată fanilor ei cum se distrează.

În cea mai recentă postare pe care a făcut-o în mediul online, blonda apare într-o ipostază neașteptată. Aceasta s-a lăsat filmată topless în timp ce se afla pe o bicicletă în piscină.

Exercțiul de ciclism acvatic este unul obișnuit pentru cei care vor să-și întărească musculatura membrelor inferioare.

Imediat ce au văzut-o pe Vica într-o astfel de ipostază, internauții au reacționat.

”Unde-i sutienul?”, ”Rușinos, la vârsta ta…”, ”Ce frumos te lași tu așa… în pedale”, ”Ești bună și acum”, ”Hai că ai luat-o razna deja”, ”Foarte urât! Nu dai dovadă de femeie serioasă, mai ales că ai un băiat. Doar pițipoancele fac așa”, ”Arăți trăsnet”, ”Ce te-ar lovi Piți…”, ”Moare Piți”, ”Ați mai văzut așa ceva?!?”, ”Prea bună”, ”Bravo, Vica”, i-au transmis cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

#todaymood ?

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

S-a iubit cu Victor Pițurcă

Vica Blochina este o fostă dansatoare. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

”Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani”, povestea Vica Blochina, la Pro TV.

”Nu m-aş vedea niciodată căsătorită. Dacă voiam, mă măritam, dar în niciun caz cu un român. Acum, cu alegerile, deşi nu am nicio treabă cu politica, am înţeles că românii nu ştiu să respecte femeia. E un calvar să fii femeie în România. Dacă încearci să scoţi puţin capul eşti înjurată, huiduită”, mai afirma ea într-un interviu.

citește și...