VIDEO / Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre lupta cu atacurile de panică: ‘Cel mai rău am pățit-o când am…’

02.08.2021, 18:40
VIDEO / Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre lupta cu atacurile de panică: 'Cel mai rău am pățit-o când am...'
Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre lupta cu atacurile de panică: 'Cel mai rău am pățit-o când am...'

Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a povestit totul despre lupta ei cu atacurile de panică. Prezentatoarea de la Kanal D a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani și a fost la un pas să clacheze. 

Invitată în podcast-ul Antoniei și a lui Alex Velea, Teo Trandafir a dezvăluit care a fost cel mai dramatic moment din viața sa. Ea a povestit că a avut un atac de panică major chiar înainte de a intra în direct.

Teo Trandafir, dezvăluiri sincere despre lupta cu atacurile de panică

”Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: . Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla.

Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: . M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: . De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.

Ce spune Teo Trandafir despre o nouă căsătorie

Teo Trandafir a mărturisit că s-ar mai căsători. ”Da, pentru că am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun” și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem”, a declarat vedeta, pentru VIVA!

citește și...