Cum a decis Teo Trandafir să slăbească. ”Mă săturasem de mișto-uri ieftine”

20.07.2021, 16:54
Cum a decis Teo Trandafir să slăbească. ”Mă săturasem de mișto-uri ieftine”
Cum a decis Teo Trandafir să slăbească. ”Mă săturasem de mișto-uri ieftine”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus. În urmă cu câțiva ani, vedeta a apelat la opreția de micșorare a stomacului și a slăbit foarte mult, arătând acum foarte bine. Despre cum a decis să scape de kilogramele în plus a vorbit vedeta într-un interviu. ”Mă săturasem de mișto-uri ieftine”, a spus ea.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. De curând, Maia a împlinit 17 ani.

Ani de zile, teo Trandafir s-a luptat cu kilogramele în plus, însă la un moment dat a decis să slăbească. Despre cum a hotărât să scape de kilogramele în plus a vorbit Teo Trandafir într-un interviu pentru revista Viva.

Cum a decis Teo Trandafir să slăbească. ”Mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă”

Teo Trandafir a a afirmat că a decis să slăbească nu doar din considerente medicale, ci și fiindcă se săturase să audă tot felul de comentarii.

”Da, mă săturasem de mișto-uri ieftine. Chiar mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă. Le-am luat pixul din mână”, a declarat vedeta de la Kanal D.

Teo Trandafir: ”Acum simt că primesc mai mult decât merit”

Vedeta de televiziune a mărturisit și cum se simte la 53 de ani.

”La 23 de ani deja munceam ca vânzătoare într-un magazin și eram căsătorită. Aveam serviciu, familie, casă, bărbat, jobul nu era foarte ofertant. Deși eram vânzătoare, aveam în buzunar o diplomă de absolvent cu notă maximă la o facultate de stat, și asta mă frustra, simțeam că pot și merit mai mult. Acum simt că primesc mai mult decât merit. Bărbatul de lângă mine este minunat, copilul este minunat, fac ceea ce îmi place. Acum pot să nu fac nimic, pot să aduc pe cineva să mă ajute la curățenie, ceea ce la 23 de ani nu îmi permiteam să fac, pentru că aveam bărbat, serviciu, era greu. Fiecare vârstă are momentele ei. La 53 de ani te gândești că ești mai aproape de moarte, dar nu ai de unde să știi. Și la 23 de ani putea să mi se întâmple ce mi s-a întâmplat la 45 de ani”, a mai declarat Teo Trandafir pentru sursa mai sus-menționată”.

citește și...