VIDEO / Tatăl lui Ruby, la ”Chefi la cuțite”. A făcut dezvăluiri incredibile

08.03.2021, 10:43
VIDEO / Tatăl lui Ruby, la ”Chefi la cuțite”. A făcut dezvăluiri incredibile
VIDEO / Tatăl lui Ruby, la ”Chefi la cuțite”. A făcut dezvăluiri incredibile

Tatăl lui Ruby, Manuel Grigore, a fost prezent la show-ul culinar ”Cheâfi la cuțite”.

Manuel Grigore a gătit cartofi umpluți cu carne și a luat trei cuțite la ”Chefi la cuțite”, trecând astfel în etapa următoare a show-ului culinar de la Antena 1. Tatăl lui Ruby a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa.

”Vreau să-i arăt fetei mele că sunt bucătar. O să fie dezamăgită dacă nu iau cuțitul, așa că nu i-am spus că am venit aici”, a spus Manuel Grigore, potrivit click.ro.


Tatăl lui Ruby, la ”Chefi la cuțite”. ”Fiica mea c rede că sunt cel mai bun”


Manuel Grigore are o poveste de viață impresionantă. Acesta a povestit, printre altele, cum a cunoscut-o pe mama lui Tuby, fosta sa soție.

”Fiica mea crede că sunt cel mai bun. O să fie mândră de mine. Nu mă interesează ce cred alții. Am o cârciumă în Centrul vechi în Constanța, unde vindem grătare, burgeri. Eu le gătesc. Am lucrat ca ospătar pe timpuri. Am plecat în Italia și am stat acolo 27 de ani. Am luat-o și pe soția mea. Ruby a stat cu bunica acasă”, a mai spus tatăl lui Ruby.

“Am lucrat de la 16 ani la o întreprindere de prelucrare a lemnului. Pe mine m-a costat, mi-a scăpat pe mână un cuțit și mi-am tăiat două degete. La 16 ani am cunoscut-o pe soția mea, la 16 ani jumătate a rămas însărcinată cu Ruby. Am devenit tată la 18 ani. Cu Claudia mă mândresc în suflet. Nu îmi place să spun că sunt tatăl Claudiei (n.r. Ruby) pentru că pare că profit de fata mea. Cu mama Claudiei am stat până la 36 de ani. Mi-a dat prea multă libertate. Nu exista ea, existam doar eu. Am fost puțin golan, dar am iubit-o. Acum sunt recăsătorit”, a dezvăluit acesta.

citește și...