VIDEO / Ștefan Bănică Junior: ”Pentru mine, femeile cele mai importante sunt mama, fetița mea și soția mea”

28.02.2021, 12:07
VIDEO / Ștefan Bănică Junior: ”Pentru mine, femeile cele mai importante sunt mama, fetița mea și soția mea”
Ștefan Bănică Junior: ”Pentru mine, femeile cele mai importante sunt mama, fetița mea și soția mea”

Ștefan Bănică Junior a mărturisit că femeile cele mai importante din viața sa sunt mama sa, fetița sa și partenera sa de viață.

Ștefan Bănică Junior continuă tradiția concertului acustic “Te iubesc, femeie”, care va avea loc pe 7 martie. ”În contrast cu vremurile, încercăm să ducem tradiția mai departe pentru cei care iubesc muzica noastră. (…) Unic este că vom cânta pentru 120 de oameni (în sală), dar și pentru ceilalți care vor să ne urmărească online. Va fi un concert interactiv”, a declarat artistul pentru observatornews.ro.

Într-o lună martie în care se sărbătoresc reprezentantele sexului frumos, artistul a vorbit despre cele mai importante femei din viața sa. ”Pentru mine, femeile cele mai importante sunt mama, fetița mea și soția mea. Cel mai frumos cadou pentru mama, în afară de un mărțișor îngrozitor făcut în clasa a treia, a fost cântecul compus pentru ea și pe care l-am cântat pentru prima dată acum cinci – șase ani. Se numește „Mama”. A fost emoționant și pentru mine”, a mai spus Ștefan Bănică Junior, conform sursei menționate anterior.

Ștefan Bănică Junior are trei copii din trei relații

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Celebrul artist a afirmat că partea bună în acestă perioadă de pandemie a fost că a putut petrece mai mult timp alături de fiul său cel mic

“Partea bună pentru mine a fost că am putut să stau, am devenit tată cu normă întreagă. Asta e fost o lecţie vizavi de băiatul meu cel mic, Alexandru. Faptul că am stat cu el, ăsta a fost un lucru extraordinar şi un lucru care pentru mine nu are preţ”, a afirmat acesta. „Am mai învățat să mă debarasez de lucrurile și de situațiile inutile din viața mea, care nu-mi spun nimic, doar de dragul complezenței sau de a face frumos”, a adăugat el.

În ceea ce privește cea a pierdut și ce a câștigat în pandemie, Ștefan Bănică Junior a spus: „Cu toții ne confruntăm cu probleme materiale, fiecare la niveul lui. Dar una peste alta, câștigul sufletesc a fost imens și consider că nimic nu e întâmplător și iau lucrurile ca atare”.

citește și...