VIDEO / Soprana Daniela Vlădescu, despre relația cu Nicu Ceaușescu. ”El nu m-a iubit”

06.07.2021, 17:06
VIDEO / Soprana Daniela Vlădescu, despre relația cu Nicu Ceaușescu. ”El nu m-a iubit”
Soprana Daniela Vlădescu, despre relația cu Nicu Ceaușescu. ”El nu m-a iubit”

Soprana Daniela Vlădescu a fost cea mai cunoscută iubită a lui Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al dictatatorului comunist Nicolae Ceaușescu. Relația dintre soprana Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu a durat patru ani. Despre povestea lor de iubire, binecunoscuta artistă lirică a oferit detalii mai puțin știute la o emisiune de televiziune.

Daniela Vlădescu, în vârstă de 64 de ani, este o soprană renumită. Cea care în anul 2006 a fost numită numită director general al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, este cunoscută și pentru povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu. “Prințisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, a sfârșit într-un spital din Viena, în anul 1996, cu diagnosticul de ciroză hepatică.


La emisiunea ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1, Daniela Vlădescu a făcut dezvăluiri despre relația dintre ea și Nicu Ceaușescu, despre care afirmă că nu a iubit-o.

Soprana Daniela Vlădescu, despre relația cu Nicu Ceaușescu. ”N-a fost singura iubire a vieții mele”

”Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a declarat Daniela Vlădescu despre relația cu Nicu Ceaușescu, potrivit spynews.ro.

Soprana a mărturisit că, timp de un an, familia saa nu a știut de relația cu fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu. ”Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a mai declarat artista lirică.

citește și...