VIDEO / Sofia Vicoveanca, momente dramatice pe scenă! De ce a țipat la cei care se aflau la Festivalul Haiducilor

26.08.2021, 08:58
VIDEO / Sofia Vicoveanca, momente dramatice pe scenă! De ce a țipat la cei care se aflau la Festivalul Haiducilor

Sofia Vicoveanca a reușit să șocheze pe toată lumea prezentă la Festivalul Haiducilor de la Grinţieş. Solista de muzică populară a avut o ieșire nervoasă chiar în timp ce se afla pe scenă. Dar de la ce a pornit totul?

La finalul săptămânii trecute, Sofia Vicoveanca a fost invitata de onoare a manifestării culturale din localitatea de la poalele Ceahlăului. Din nefericire, momentul ei de pe scenă s-a transformat rapid într-un coșmar, după ce a început să țipe la niște adolescenți.

Sofia Vicoveanca, momente dramatice pe scenă

Tinerii purtau costume populare și au încins o horă în faţa scenei, spre nemulțumirea interpretei de muzică populară. Fară rețineri, Sofia Vicoveanca a început să urle la ei.

„Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, a strigat, la microfon, Sofia Vicoveanca, după care a continuat să cânte.

Vizibil șocați, cei care au părăsit zona din faţa scenei erau membrii unui grup folcloric. Pe rețelele de socializare, internauții au avut numai comentarii negative la adresa Sofiei Vicoveanca, ba chiar au postat un video de la fața locului.

„Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcaţi în costume populare îndemnaţi de organizatori să danseze şi să întreţină atmosfera la care au fost chemaţi, chiar şi de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest; cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa ca în acest clip?!“, a publicat un spectator pe rețelele de socializare.

„Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profeniste, unde regizorul stabileşte asta!; solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul! Acel moment, dragi colegi dansatori, este a-l solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public!“, i-a luat însă apărarea artistei Gelu Voicu, solist al Orchestrei Populare Flacăra Prahovei de la Filarmonica „Paul Constantinescu“ Ploieşti.

Ce face Sofia Vicoveanca înainte de spectacol

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca a făcut dezvăluiri din viața și cariera sa la o emisiune TV.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca a fost prezentă la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D. Artista a povestit, printre altele, ce obișnuiește să facă înaintea unui spectacol.

”Eu mă duc la probă de microfon și rog pe cei de la tehnic să-mi lase câteva rânduri lumină pe public, cât să deslușesc un pic chipul oamenilor. De ce? La rândul meu sunt și eu spectatoare și mă las purtată de ce e pe scenă, dacă e de râs –râd, dacă e de plâns- plâng. Eu cântând, vreau cât de cât să mă bizui privindu-i … nu fixez pe nimeni anume în sală, dar să văd dacă ”l-am prins” sau se gândește ce mănâncă mâine, că-l simt, după poziția corpului, după cum privește, îl simt dacă îmi este alături”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, citată de wowbiz.ro.

 

citește și...