VIDEO / Smiley, despre perioada când făcea parte din trupa Simplu. ”Scandal e un cuvânt cam zgomotos”

14.06.2021, 16:56
VIDEO / Smiley, despre perioada când făcea parte din trupa Simplu. ”Scandal e un cuvânt cam zgomotos”
VIDEO / Smiley, despre perioada când făcea parte din trupa Simplu. ”Scandal e un cuvânt cam zgomotos”

Smiley și-a amintit de perioada în care cânta alături de trupa Simplu.

Smiley a vorbit despre trupa Simplu și a explicat în ce relații a rămas cu foștii săi colegi în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”Țin enorm la tot ce a însemnat SIMPLU, la toți băieții din trupă, nimeni n-are cum să-i scoată din istoria mea, indiferent ce s-ar scrie. Cred că în momentul în care noi mai cântăm în diverse ocazii împreună, ne mai auzim, ne mai întâlnim, nu se poate pune în discuție un final, ci mai degrabă o trecere într-o altă etapă umană, profesională, muzicală. Am crescut cu toții și fiecare dintre noi s-a format și a privit înspre o direcție pe care a urmat-o din interior cumva, din suflet. Mai vorbim, ne mai scriem, ne mai ascultăm muzica și ne apucă nostalgia. Tare perioadă! Sunt recunoscător pentru ea”, a spus artistul.

”Atât Marius Moga, cât și băieții de la SIMPLU îmi sunt prieteni și sunt parte din istoria mea personală și profesională. Cu oamenii din viața mea eu vorbesc mereu la momentul potrivit și nu cred că au fost sau au rămas lucruri nevorbite sau neașezate. „Scandal” e un cuvânt cam zgomotos care nu a făcut parte, niciodată, din viața mea nici acasă, nici la muncă, așa că nu și-a găsit locul nici în presă în ceea ce mă privește”, a adăugat Smiley.

Smiley și Gina Pistol se pregătesc de botez

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Smiley a dezvăluit că botezul fiicei sale va avea loc anul acesta. ”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”.

Gina Pistol a explicat cine vor fi părinții spirituali ai fetiței ei și a lui Smiley. Este vorba despre niște prieteni din Timișoara. Blonda a mai spus că la eveniment vor participa prieteni apropiați și familia, deși și-ar fi dorit să îi aibă alături și pe colegii săi de la ”Asia Express”.

“O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ”Asia Express”, sunt plecați la filmări. De asemenea, nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a dezvăluit prezentatoarea de televiziune.

citește și...