VIDEO / Roxana Blenche, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, va avea emisiune la TV

05.05.2021, 11:18
VIDEO / Roxana Blenche, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, va avea emisiune la TV
VIDEO / Roxana Blenche, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, va avea emisiune la TV

Roxana Blenche, fostă concurentă la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, va avea emisiune la TV.

Roxana Blenche va apărea într-o emisiunea culinară la postul de televiziune Antena 1. Emisiunea se numește ”Hello Chef”.

În show-ul respectiv, Roxana Blenche va apărea alături de Răzvan Babană, și el fost concurent la ”Chefi la cuțite”, dar și alături de dr. Cezar.  ”Hello Chef ?☑️? In curand ?, a notat Roxana Blenche în mediul online.

Cine este Roxana Blenche

Roxana Blenche a participat în sezonul opt al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Aceasta a făcut parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Roxana Blenche a fost finalistă la show-ul culinar, alături de Maria Șandru și Ionuț Belei, acesta din urmă fiind cel care a câștigat concursul.

Roxana Blenche a început munca în bucătărie în Baia Mare, alături de chef Michael Pascale, căștigătorul Hell’s Kitchen România, apoi a mers în Brașov, iar la 23 de ani a ajuns chef. La momentul apariției la “Chefi la cuțite” lucra deja în București alături de chef Cezar Munteanu, cel care îi este și mentor.

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist. Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas”, declarat Roxana Blenche.

citește și...