FOTO / Cristina Șișcanu în cea mai decoltată rochie. Au apărut instant reacțiile!

06.12.2020, 12:56
FOTO / Cristina Șișcanu în cea mai decoltată rochie.  Au apărut instant reacțiile!
FOTO / Cristina Șișcanu în cea mai decoltată rochie. Au apărut instant reacțiile!

Cristina Șișcanu a avut o apariție inendiară la gala de sâmbătă seara aa emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde este concurentă.

În gala din data de 5 decembrie 2020 a show-ului ”Beravio, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, Cristina Șișcanu s-a afișat în fața juraților într-o rochie de culoare albă, foarte mulată și cu un decolteu până la buric. Apariția ei a fost una incendiară.

Cristina Șișcanu a adus-o în emisiune și pe fiica ei și a lui Mădălin Ionescu, Petra, care a încântat pe toată lumea cu drăgălășenia ei.

Ce reacții au avut internauții la vederea Cristinei Șișcanu

Apariția din gala ”Bravo, ai stil! Celebrities” a Cristinei Șișcanu a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Internauții au transmis o mulțime de mesaje legate de ținuta decoltată pe care a purtat-o jurnalista.

”Wow, ce frumoasă ești Cristina”. ”Frumoasă, dar mi se pare prea simplă”, ”Super frumoasă și sexy”, ”Nu trebuia să vii în această emisiune, dar tu știi mai bine”, ”Ai impresia că ești interesantă, dar ești groaznică. Doar te-a învenbinat și mai tare această emisiune”, ”Și-au scos doamnele sânii la vedere”, ”În sfârșit o ținută frumoasă, care îți vine bine”, ”Super frumoasă și elegantă”, ”Foarte mult mi-a plăcut ținuta ta”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților pe pagina de socializare a Cristinei Șișcanu.

Prezența la emisiune și-a pus ampremnta asupra vieții de familie a Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu a făcut recent mărturisiri legate de familia sa. Concurenta de la show-ul de stil a mărturisit că prezența ei în emisiune și-a pus amprenta asupra vieții ei de familie.

“Nu sunt intr-o stare foarte buna, s-a rasculat toata familia; si sotul si mama si copilul. Ieri mergeam cu masina si mi s-a intunecat in fata ochilor si a trebuit s aopresc pe dreapta, l-am chemat pe sot sa imi aduca magneziu, imi vine sa plang din orice, nu stiu ce am. Sotul zice ca nu mai are nevasta, copilul zice ca nu mai are mama. Situatia nu e prea buna. E foarte solicitant aici, dar ieri chiar am avut o situatie. Am ajuns acasa, mama ma ajuta cu copiii dar e si ea obosita. Ma rog, orice familie are probleme”, a explicat Cristina Șișcanu, potrivit kanald.ro.

”Eu la 26 de ani am devenit mama a doi copii din care a unuia cu probleme, stiti. Imi pare rau ca nici cu Filip nu petrec mult timp. Acum o saptamana, cea mica imi spune ca nu are mama. cei care au copii, stiu. E greu sa te imparti. Sa fii si buna profesional, sa fii si sotie si mama, dar nu sunt ultima. Oamenii care imi scriu negativ, stau si le raspund pana la trei dimineata. Petra zice: ”mama, nu ai stil, ai venit tarziu acasa!” Sunt foartre apropiata de Filip si Petra si stiu ca imi simt lipsa. femeia e importanta in familie”, a mai spus ea.

 

citește și...