VIDEO / Nicoleta Luciu își vinde apartamentul de lux. Suma pe care o cere este fabuloasă!

12.09.2020, 09:33
VIDEO / Nicoleta Luciu își vinde apartamentul de lux. Suma pe care o cere este fabuloasă!
VIDEO / Nicoleta Luciu își vinde apartamentul de lux. Suma pe care o cere este fabuloasă!

Nicoleta Luciu și-a scos la vânzare apartamentul de lux din Capitală. Suma pe care vedeta o cere este fabuloasă.

Nicoleta Luciu s-a mutat de multă vreme la Miercurea Ciuc, alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și de cei patru copii ai lor. Vedeta a decis să renunțe la apartamentul de luxâx pe care îl are în Capitală. Nicoleta Luciu a scos apartamentul la vânzare, iar suma pe care aceasta o cere este de 350.000 de euro.

Vedeta a postat, pe contul ei de socializare, și un filmuleț în care le arată casa celor interesați să o cumpere.

”Vreau să-mi iau rămas bun de la ceva drag sufletului meu, apartamentul în care am avut multe amintiri frumoase. Ne-am mutat în alt oraș… și îl vând cui își dorește să atingă fericirea și nu numai…

130 m utili , 40 m terasă. Din 4 sunt 3 camere,2 băi. Mobilat. Utilat. Etaj 16 din 17. 2 locuri parcare subteran.Pază. Complex Asmita Gardens. T7. Vedere superbă. 350.000 euro plus tva.Rog seriozitate”, este anunțul pe care Nicoleta Luciu l-a făcut în mediul online.

Copilărie marcată de comportamentul violent al tatălui ei

Vedeta are o familie fericită acum, însă în copilărie lucrurile nu au stat deloc așa. Nicoleta Luciu provine intr-o familie cu multe probleme, copilăria sa fiind marcată de comportamentul agresiv al tatălui ei, Ion Luciu.

Nicoleta Luciu a povestit despre chinurile pe care le-a îndurat în copilărie.

“Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el”, spunea vedeta într-un interviu.

 

citește și...