VIDEO / Nicoleta Luciu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut

02.10.2020, 13:53
VIDEO / Nicoleta Luciu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut
VIDEO / Nicoleta Luciu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut

Nicoleta Luciu s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Aceasta a făcut o nouă intervenție la față.

Nicoleta Luciu vrea să arate cât mai bine și să-și păstreze cât mai mult aspectul proaspăt al feței. Astfel, vedeta s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Aceasta a mers la cabinet pentru un tratament de rejuvenare facială.

”Nu ne-am mai întâlnit de mult și am revenit la o reîntinerire. Acid și un pic de botox. Botoxul se face o dată la ce perioadă? Că eu am 40 de ani de exemplu. Eu am făcut cam o dată sau de două ori pe an în primii doi ani”, i-a spus Nicoleta Luciu medicului estetician.

De ce s-a retras Nicoleta Luciu din lumina reflectoarelor

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV.

Sora sa mai mică, Iuliana Luciu, a explicat care este motivul.

Iuliana Luciu a explicat, la un post de televiziune,  că viața de mămică a patru copii îi ocupă foarte mult timp Nicoletei Luciu, însă și proiectele sunt destul de rare și nu ar avea unde să apară în acest moment.

Iuliana Luciu a mărturisit că împreună cu sora sa ar fi trebuit să participe la show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Iuliana Luciu a făcut echipă la ”Asia Express” cu Margherita de la Clejani.

”Trebuia să mergem în Asia Express, dar nu s-a mai întâmplat minunea. Și momentul ală rămânea istoria. Am fi câștigat 100%. Eu mă arunc cu capul înainte”, a afirmat Iuliana Luciu.

citește și...