VIDEO / Narcisa Suciu, despre revenirea în România. ”Am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda”

25.05.2021, 11:31
VIDEO / Narcisa Suciu, despre revenirea în România. ”Am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda”
VIDEO / Narcisa Suciu, despre revenirea în România. ”Am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda”

Cântăreața Narcisa Suciu a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre revenirea în România și dewsprte noul său proiect.

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria. De curând, cântăreața a revenit în România.  Invitată la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D, Narcisa Suciu a făcut declarații despre revenirea sa în țară.

”Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda. Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam! Am văzut-o și pe nepoțica mea, Alessia, care are 11 ani. Soțul meu a înțeles. Am stat puțin pe la Timișoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România și cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a spus Narcisa Suciu, potrivit click.ro.

Narcisa Suciu a făcut o piesă cu Gașca Zurli și colaborat cu Marius Moga


Narcisa Suciu a fost cooptată într-un nou proiect muzical de către prietena ei, Mirela Retegan, de la “Gașca Zurli”.

Marius Moga a fost cel care a făcut piesa.

“Sunt bună prietenă cu Mirela de la Gașca Zurli. Ea m-a așteptat la aeroport când am venit. Mi-a zis că are o idee să facem cel mai frumos cântec de dragoste, de 1 Iunie. E primul duet pe care fetița Zurli îl face cu cineva. Marius Moga a făcut piesa, care se numește ”Spune-mi, mami”. Am tras la el la studio cântecul. Și el are o fetiță. A fost o experiență să înregistrez cu Marius Moga. Am învățat o nouă tehnică de cântare. La început nu am fost de acord cu ea”, a mai declarat Narcisa Suciu.

citește și...